Βασιλόπουλος: «Μόνο καλό μας έκανε το παιχνίδι με τον Κόροιβο»

Βασιλόπουλος: «Μόνο καλό μας έκανε το παιχνίδι με τον Κόροιβο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βασιλόπουλος: «Μόνο καλό μας έκανε το παιχνίδι με τον Κόροιβο»

bet365

Σε θέματα νοοτροπίας στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης κι ενόψει του αυριανού (17/10, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τη Νίμπουρκ.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στον μοναδικό (μέχρι στιγμής) εκτός έδρας αγώνα για την ομάδα του, στον οποίον ο Άρης είχε απογοητευτική παρουσία. Για την ακρίβεια μίλησε για τη βαριά ήττα στην Αμαλιάδα λέγοντας ότι… «το παιχνίδι με τον Κόροιβο μόνο καλό μας έκανε, όπως και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ που κερδίσαμε» και συμπλήρωσε σχετικά με την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα του. «Πρέπει να καταλάβουμε πόσο πολύ πρέπει να δουλέψουμε, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και στις προπονήσεις, να μην χάνουμε καθόλου χρόνο στο πως θα παρουσιαζόμαστε κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια και τον χρόνο για να δουλέψουμε όσο θέλουμε, οπότε δεν πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη».

Στην αναφορά του στη Νίμπουρκ, ο Βασιλόπουλος έκρινε ότι ο Άρης δεν πρέπει να επιστρέψει στη Νίμπουρκ να επιβάλλει τον ρυθμό της. «Είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ γρήγορα, λίγο άναρχο μπάσκετ και αυτό είναι κάτι που δεν μας ταιριάζει. Είχαμε πρόβλημα και με τον Κόροιβο σε ανάλογο παιχνίδι, που ήταν τελείως άναρχο το στιλ τους. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, ελπίζω να μη φανεί αυτό αύριο μέσα στον αγώνα. Θέλει πάρα πολύ προσοχή, γιατί είναι ομάδα που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε κι εμείς μεγάλη εμπειρία, αλλά και κάποια θεματάκια που πρέπει να επιλύσουμε και μάλιστα σύντομα».

Σχετικά με το στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο Άρης, στάθηκε στην πρώτη περίοδο. «Το ξεκίνημα. Παίζει στην έδρα της όπου της αρέσει να παίζει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν θα πρέπει να της επιτρέψουμε να ξεφύγει στο σκορ. Αυτοί θα κοιτάξουν να πάρουν μια διαφορά για να τους κρατήσει σε όλο το παιχνίδι. Εμείς έχουμε ένα καλό ότι ξεκινάμε πάρα πολύ δυνατά. Ελπίζω να το καταφέρουμε και αύριο. Δεν έχουμε τραυματίες πλην του Petway, έχουμε δουλέψει πολύ καλά, προερχόμαστε από μια καλή νίκη με την ΑΕΚ και ελπίζω αυτό να φανεί και αύριο στο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα