Έτοιμος για το ντεμπούτο στην Ευρώπη και ο Άρης!

Αντωνία Σπανού
Έτοιμος για το ντεμπούτο στην Ευρώπη και ο Άρης!

bet365

Στην «μάχη» του Champions League ρίχνεται ο τρίτος και τελευταίος εκπρόσωπος μας, Άρης, που αντιμετωπίζει την Ζιελόνα Γκόρα (19:30, NS3).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που δεν έκαναν καλό ποδαρικό στο Champions League, ήρθε η ώρα του Άρη να κάνει ντεμπούτο στην φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα στο Αλεξάνδρειο και θέλει να μπει με το δεξί στην διοργάνωση. Μετά το σοκ της πρώτης ήττας στο πρωτάθλημα οι κίτρινοι ανασυντάχθηκαν και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Πολωνούς για το πρώτο ματς του ομίλου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας στον Κόζαρεκ, που είναι ο βασικός γκαρντ της εθνικής ομάδας της Πολωνίας.

Δυνατοί είναι και κοντά στο καλάθι με τον Ντραγκίτσεβιτς και τον Σάβοβιτς, ενώ έχουν και δυο πολύ καλούς σουτέρ, τον Μάτζακ και τον Ζαμοΐσκι.

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής του Άρη δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο, αλλά με επιμονή και υπομονή θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» του Άρη θέλουν να ξεκινήσουν με μια νίκη στο Champions League και να πάρουν βαθμούς, αλλά και ψυχολογία για την συνέχεια.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα