Γιαννάκης: «Είναι λογική η νευρικότητα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Είναι λογική η νευρικότητα»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στον αυριανό (11/10) αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα στη Media Day που πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall τονίζοντας ότι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του Άρη είναι λογικά για την εποχή.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά και στον δικό μας όμιλο υπάρχουν ομάδες που έχουν αγωνιστεί στην Euroleague. Είναι έμπειρη ομάδα η Ζιέλονα Γκόρα, δύο χρόνια έχει το ίδιο ρόστερ με τον ίδιο προπονητή. Εμείς φτιάχνουμε την ομάδα μας με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο τεστ. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και στους πρώτους μήνες αλλά εφόσον δυναμώσουμε πνευματικά πιστεύω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι έμπειρη ομάδα η οποία έχει πληρότητα τόσο στην περιφέρεια όσο και κάτω από τα καλάθια. Η δύναμη πυρός της είναι στην περιφέρεια με δύο παιδιά τα οποία αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα, ενώ είναι έμπειροι και ικανοί και οι δύο Μαυροβούνιο οι οποίοι είναι αποτελεσματικοί κοντά στο καλάθι. Γνωρίζουμε τον Κελάτι, γενικά είναι μια ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τις αυξομειώσεις που παρουσιάσει ο Άρης στην απόδοσή του. «Τα παιδιά θέλουν κάθε μέρα να βελτιώνονται. Μη ξεχνάμε ότι τρεις βασικοί παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή κι αυτό είναι δυσκολότερο κυρίως για τον πλέι μέικερ (σ. σ. Βον) καθώς θα πρέπει να βάλει περισσότερη δουλειά για να μάθει τους συμπαίκτες του. Είναι λογικό να έχουμε νευρικότητα αλλά η χρονιά είναι μεγάλη, χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Δεν είναι εύκολο, ο Άρης έχει πολύ κόσμο που ενδιαφέρεται για την ομάδα, την αγαπάει πάρα πολύ. Εμείς ελπίζουμε ότι θα βρούμε την εποχή που θα είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο. Ενόψει του αυριανού αγώνα, θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στη Ζιέλονα Γκόνα να ελέγξει τον ρυθμό, να βάλουμε ταχύτητα και να μην κάνουμε εύκολα λάθη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα