Ρίχνονται στην «μάχη» οι... Δικέφαλοι!

Αντωνία Σπανού
Ρίχνονται στην «μάχη» οι... Δικέφαλοι!

bet365

Ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι των δύο Δικεφάλων. Στην «μάχη» του Champions League ρίχνεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ (21:00, NS2) και ακολουθεί η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Εστουδιάντες (19:30, ΕΡΤ2).

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Τα ψέμματα τέλειωσαν και η μπασκετική σεζόν ξεκινάει για τα καλά. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αρχίζουν το ταξίδι του στο φετινό Champions League και θέλουν και οι δύο το θετικό αποτέλεσμα που γίνει το καλό ποδαρικό για την συνέχεια. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να είναι έτοιμες οι ομάδες, αλλά θα κληθούν να φανούν όσο το δυνατόν πιο δυνατές για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει από νωρίς βαθμούς στον όμιλο.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ (21:00, NS2). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να ξεπεράσει την πρώτη ήττα του πρωταθλήματος, να ανασυνταχθεί και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει ηρεμία στην ομάδα.

Ο Κόνιαρης ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά δεν προπονήθηκε αντίθετα με τον Κέβιν Λίλαρντ που έβγαλε το ομαδικό και υπολογίζεται κανονικά.

Ο Ζάρας είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Μπράντον Τρις έσχισε το φρύδι του και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα.

Η ΑΕΚ ανοίγει την ευρωπαϊκή αυλαία «σπίτι» της και υποδέχεται την Εστουδιάντες (19:30, ΕΡΤ2).

Η «Βασίλισσα» θέλει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και να περάσει για τα καλά το μήνυμα ότι φέτος κοιτάει ψηλότερα.

Αγωνιστικά ο Γιαννούλης Λαρετζάκης δεν πρόκειται να αγωνιστεί ενώ και ο Μάνι Χάρις ακολούθησε θεραπεία και οι δυο τους δεν υπολογίζονται από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Οι δύο ελληνικές ομάδες, μαζί με τον Άρη που αγωνίζεται αύριο (11/10), θέλουν τις νίκες που θα τους δώσουν κίνητρο και βαθμούς για την συνέχεια.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα