ΕΚΟ Basket League: ΑΕΚ και Ρέθυμνο ρίχνουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής

Gazzetta team
ΕΚΟ Basket League: ΑΕΚ και Ρέθυμνο ρίχνουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής

bet365

Με καθυστέρηση.... μερικών εβδομάδων, ΑΕΚ και Ρέθυμνο ολοκληρώνουν σήμερα (26/2, 18:00, Cosmote Sport 4) την 18η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League στο ΟΑΚΑ.

Μετά το All Star Game στο Ηράκλειο και τον τελικό Κυπέλλου στην Πάτρα που μεσολάβησαν, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το Ρέθυμνο προκειμένου να πέσει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και φέτος στο ίδιο γήπεδο, όπου η Ένωση είχε «τσεκάρει» το εισιτήριο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, ανοίγοντας και το δρόμο για την κατάκτησή του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ρέι, Γκραντ, Λάνγκφορντ και Γκίκα με την διοίκηση της ομάδας να ετοιμάζει διάφορα happenings για το κοινό με φόντο το... τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αντίπερα όχθη το Ρέθυμνο βρίσκεται σε τροχιά... playoffs και θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα