Καντζούρης: «Όσες φορές ήμουν στο "Ιβανώφειο", δεν ένιωθα άνετα»

Gazzetta team
Καντζούρης: «Όσες φορές ήμουν στο "Ιβανώφειο", δεν ένιωθα άνετα»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή και την... νευρικότητα που τού προκαλούσε το γήπεδο, όταν ήταν αντίπαλος.

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή είπε αρχικά: «Νιώθω τεράστια τιμή και ευθύνη που βρίσκομαι στο "τιμόνι" μιας πολύ ιστορικής ομάδας. Ενθυμούμενος μόνο ποιοι έχουν περάσει από τον Ηρακλή, νιώθεις δέος. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά η ομάδα να παίζει σωστό μπάσκετ, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πάρει νίκες. Δεν κοιτάμε μακριά, πάμε βήμα - βήμα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανιώνιο και θέλουμε να ετοιμαστούμε σε μια κατάσταση ειδικών συνθηκών. Μετά το ματς του Σαββάτου, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αλλαγή. Όποιος κοιτάζει μακριά χάνει το στόχο».

Όσο για το «Ιβανώφειο» και τη δύναμη που δίνει στην ομάδα, σχολίασε: «Ο Ηρακλής έχει ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο και όσες φορές ήμουν εδώ, δεν ένιωθα άνετα. Το ίδιο πιστεύω πως θα νιώθουν και οι αντίπαλοί μας».

Σιγάλας: «Συζητούσαμε καιρό αυτή τη συνεργασία με τον Καντζούρη»

Ο βοηθός του, Γιώργος Σιγάλας, υποστήριξε: «Ο Ηλίας μού έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. Συζητούσαμε καιρό αυτή τη συνεργασία, αλλά βρισκόταν στο εξωτερικό. Ήθελα να τον ακολουθήσω και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, να φτάσει εκεί που μπορεί. Θέλω να βοηθήσω τον κόουτς να μεταβιβάσει τις οδηγίες του και να βοηθήσω τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι. Να είμαστε καλά και να δουλεύουμε σωστά, από εκεί και πέρα, όλα θα γίνουν. Κοιτάμε το ματς με τον Πανιώνιο, που είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Επίσης, πρόσθεσε πως: «Είναι σημαντικό που ο Ηρακλής επέστρεψε και είναι δυνατός. Είναι σημαντικό και για την πόλη να έχει μια ομάδα χωρίς προβλήματα. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στον Ηρακλή. Γενικά, οι φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη είναι πάντα δίπλα στις ομάδες τους. Το γήπεδο του Ηρακλή είναι πάντα γεμάτο και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα