Στο προσκήνιο και πάλι η άρση του ban

Στο προσκήνιο και πάλι η άρση του ban

Gazzetta team
Στο προσκήνιο και πάλι η άρση του ban

bet365

Στον Άρη είναι υποχρεωμένοι πλέον να βρουν τον τρόπο για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών καθώς φάνηκε ξεκάθαρα και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό ότι έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα, δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Αν θα εξασφαλιστεί η σχετική οικονομική δυνατότητα είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αναλόγως από το επίπεδο υποστήριξης από τους παράγοντες γύρω από την ομάδα. Για να αποκτήσουν οι «κίτρινοι» το σχετικό δικαίωμα, ουσιαστικά θα πρέπει να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση τουλάχιστον 70-80 χιλιάδων ευρώ. Στο μεταξύ, σήμερα (27/1) ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χρήστο Γρόλλιο, βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την τυπική αντικατάσταση της εγγυητικής επιταγής, παράλληλα είχαν επαφές τόσο στην ΚΕΔ όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα