Μήτογλου: «Σημασία έχει ότι κάναμε το 3/3»

Μήτογλου: «Σημασία έχει ότι κάναμε το 3/3»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Σημασία έχει ότι κάναμε το 3/3»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (27/1, 19:30) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και ο Ντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Η σειρά των τριών εντός έδρας αγώνων που είχαμε στην EuroLeague στέφθηκε υπό επιτυχία καθώς πετύχαμε το στόχο του απόλυτου νικών. Μπορεί να μην ήμασταν καλοί σε όλα τα ματς ωστόσο σημασία έχει ότι καταφέραμε να κάνουμε το 3 στα 3.

Απέναντι στη Βιλερμπάν ήμασταν αρκετά καλοί μέχρι το 30’ αλλά στην τέταρτη περίοδο υστερήσαμε πολύ στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να δεχθούμε 30 πόντους. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε.

Πλέον κοιτάζουμε μπροστά, στα πιο δύσκολα, καθώς ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες που καίγονται να κερδίσουν ώστε να μπουν στην οκτάδα.

Πριν από αυτά υπάρχει ο αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που ενισχύθηκε μεταγραφικά με σκοπό να βελτιωθεί και να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας ωραίο μπάσκετ που θα ικανοποιήσει τον κόσμο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα