Χαραλαμπίδης: «Να δούμε τη λειτουργία μας με τους δύο νέους παίκτες»

Χαραλαμπίδης: «Να δούμε τη λειτουργία μας με τους δύο νέους παίκτες»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Να δούμε τη λειτουργία μας με τους δύο νέους παίκτες»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (27/1, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στο ντεμπούτο των Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, Εμ Τζέι Ρετ.

Οι δύο Αμερικανοί προπονήθηκαν και συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας, σε αντίθεση με τον νεαρό Δημήτρη Καραμανώλη ο οποίος χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού (λίγο πριν το τέλος) της προπόνησης κι έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι αυτή αποτελεί από τους MJ Rhett, Adam Smith, Bobby Brown, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Γιάννη Χατζηνικόλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Aarn Best, JaCorey Williams, Shannon Shorter και Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr, στάθηκε στη δυσκολία των δύο αγώνων που ακολουθούν, αλλά και στους νέους παίκτες. «Ξεκινάμε για ένα ιδιαίτερο πενταήμερο με δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα, αλλά και την Zaragoza, την πρωτοπόρο του ομίλου μας και πολύ δυνατή στο γήπεδο της. Θέλουμε να δούμε πως θα λειτουργήσουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου με τους νέους μας παίκτες και με την προσπάθεια που θα κάνουμε με συγκέντρωση και υπομονή να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτά τα παιχνίδια».

Συζήτηση Χαραλαμπίδη-Σχίζα

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ… «στο γήπεδο βρέθηκε σήμερα και ο Σταύρος Σχίζας, προκειμένου να δει την προπόνηση της ομάδας. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουρντ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Κώστα Χαραλαμπίδη, να δει όλους τους συμπαίκτες του και ανανέωσε το ραντεβού του με όλους για την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις». Για την ακρίβεια, η επόμενο προπόνηση του Δικεφάλου στο PAOK SPORTS ARENA είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (31/1) με την ελπίδα ότι ο Σχίζας θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα