Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του και με τον Ρετ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του και με τον Ρετ

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία του και με τον Ρετ

bet365

Λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση και του Έμ Τζέι Ρετ.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Αμερικανός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και θα αντικαταστήσει τον Αντουέιν Ουίγκινς. Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή M.J. Rhett μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Ο M.J. Rhett θα είναι στη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι και θα ενσωματωθεί αμέσως με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Malcolm Jaleel “M.J.” Rhett γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1992 στο Hopkins της South Carolina, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στις θέσεις του power forward και του center. Άρχισε την κολεγιακή του καριέρα από το Tennessee State και αποφοίτησε το 2015 από το Ole Miss, έχοντας 7.4 πόντους (57,3% στα εντός πεδιάς και 75% στις βολές) και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά (2015-2016) αγωνίστηκε αρχικά στη Λετονία με την Barons Kvartals Riga, έχοντας 7.3 πόντους και 7.8 ριμπάουντ στη Βαλτική Λίγκα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στις Φιλιππίνες και Δομινικανή Δημοκρατία.

Την επόμενη χρονιά (2016-2017) έπαιξε στην Sigal Prishtina, με την οποία είχε 14.5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 6 αγώνες του FIBA Europe Cup. Στη συνέχεια έπαιξε σε Βραζιλία, Ταϊβάν, Αργεντινή και Πουέρτο Ρίκο, πριν αγωνιστεί φέτος στην Cibona Zagreb, με την οποία είχε 3.8 πόντους σε 4 συμμετοχές στην Αδριατική Λίγκα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα