Γαβριήλ: «Απολογούμαι για αυτό το έκτρωμα»!

Gazzetta team
Γαβριήλ: «Απολογούμαι για αυτό το έκτρωμα»!

bet365

Ο Λίνος Γαβριήλ παραδέχτηκε πως ο Πανιώνιος έκανε το χειρότερο παιχνίδι του κόντρα στο Περιστέρι.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για την Ρενάτα, η απώλεια της οποίας συγκλόνισε όλη την οικογένεια του «Ιστορικού» ενώ πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

«Αρχικά θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια της Ρενάτας και όλους τους φίλους του Πανιωνίου για τον χαμό της κοπέλας. Ένα κορίτσι που εγώ δεν είχα την τύχη να γνωρίσω, αλλά σίγουρα βλέπω την αγάπη που της είχαν και δυστυχώς δεν καταφέραμε κι εμείς να κάνουμε μια νίκη σήμερα. Αυτό είναι το τελευταίο, αλλά θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου και αιωνία της η μνήμη».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σχολίασε:

«Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι μακράν το χειρότερό μας παιχνίδι ως απόδοση. Κυριολεκτικά δεν βλεπόμασταν, κάτι το οποίο με εξέπληξε ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι αν φεύγαμε από τη Λήμνο το περασμένο Σάββατο και κλείναμε ραντεβού σήμερα στο γήπεδό μας για να παίξουμε το παιχνίδι χωρίς καμία προπόνηση, ίσως είχαμε καλύτερη απόδοση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε σήμερα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά μες στην εβδομάδα.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε και τα καινούρια παιδιά στην τακτική, στο κλίμα. Προσπάθησαν και οι Έλληνες παίκτες να βοηθήσουν τους νέους παίκτες. Η τακτική, το πλάνο που κάναμε ήταν συγκεκριμένο και στοχευμένο. Δυστυχώς δε λειτούργησε τίποτα. Πρώτα απ’ όλα γιατί απογοητευτήκαμε αρκετά από τα πολλά άστοχα σουτ. Δε χρειάζεται καν να επαναλάβω τα στατιστικά, δε μπορώ καν να τα αναφέρω. Σίγουρα ήταν ξανά τα 19 επιθετικά ριμπάουντ που είχε ο αντίπαλος για τρίτη εβδομάδα…

Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε σε κακό φεγγάρι, σε κακή περίοδο. Κάνουμε μια κοιλιά, πνευματικά και σωματικά είμαστε κουρασμένοι, οι αλλαγές έφεραν μία αναστάτωση στη χημεία. Θεωρώ ότι πάντα και στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα όταν το αναγνωρίζεις. Εμείς αυτή τη στιγμή αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, παρ’ όλη τη ζημιά που έγινε και είμαστε διατεθειμένοι όλοι στον Πανιώνιο, όλο το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι γύρω και οι παίκτες πάνω απ’ όλα, οι οποίοι το συζήτησαν στα αποδυτήρια πριν φωνάξουμε και ανέλαβαν τις ευθύνες τους και είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και τη Δευτέρα (20/1) να μπούμε στο γήπεδο για να διορθώσουμε αυτή την κάκιστη εικόνα.

Απολογούμαι για αυτό το έκτρωμα που παρουσιάστηκε σήμερα και στον κόσμο που ήρθε και σε αυτούς που το είδαν στην τηλεόραση. Πολύ λυπάμαι για την εμφάνισή μας, αλλά έχουμε βάλει σκοπό από Δευτέρα να διορθώσουμε αυτή την κακή εικόνα και να κυνηγήσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα