Λιμόζ: «Ο Κρίστον θέλει να φύγει, μπορεί να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες»

Λιμόζ: «Ο Κρίστον θέλει να φύγει, μπορεί να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες»

Κάτια Πετροπούλου
Λιμόζ: «Ο Κρίστον θέλει να φύγει, μπορεί να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες»

bet365

Η Λιμόζ τοποθετήθηκε επίσημα για τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, την στιγμή που γαλλικά μέσα θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του Σέμαζ Κρίστον στους «κιτρινόμαυρους».

Η «Ένωση» αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος, ξεχωρίζοντας εξ' αρχής την περίπτωση του Σεμάζ Κρίστον (μαζί με του ΝτεΆντρε Κέιν).

Ο Αμερικανός περιφερειακός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τη γαλλική ομάδα και το buyout που θα καταβάλλει η ΑΕΚ, σε περίπτωση που τελικά τον αποκτήσει, ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της Λιμόζ, Κρόφορντ Πάλμερ, εξήγησε πως ο Κρίστον είχε δώσει τον λόγο του στους Γάλλους ότι δεν θα φύγει και η Λιμόζ πλέον τοποθετήθηκε επίσημα για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει στο twitter, «ο παίκτης θέλει να φύγει από την Γαλλία και τη Λιμόζ, για να πετάξει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, που παίζει στο BCL. Είναι πιθανό να έρθει μια τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και ο Σέμαζ μπορεί να φύγει από την Λιμόζ τις επόμενες ώρες. Συνεπώς, ο παίκτης δεν μπορεί να συμμετέχει στο ταξίδι για την Ορλεάν».

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, πάντως, η μεταγραφή του παίκτη θεωρείται δεδομένη, ειδικά από την στιγμή που δεν επιθυμεί ο ίδιος να μείνει στη Λιμόζ.

Εφόσον, έρθει ο Κρίστον θα λάβει περίπου 100.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν, δηλαδή το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Για την εξέλιξη αυτή είχε... προϊδεάσει ο Ουίλ Τσέρι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για εκείνον, αλλά υπέγραψε τον Κρίστον. Ο Τσέρι ενδέχεται να τον αντικαταστήσει στη Λιμόζ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα