Τέσσερις ομάδες για 3 θέσεις και οι υπόλοιπες για... φούντο!

Αντώνης Καλκαβούρας Αντώνης Καλκαβούρας
Τέσσερις ομάδες για 3 θέσεις και οι υπόλοιπες για... φούντο!

bet365

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τα πεπραγμένα στην 15η αγωνιστική της EKO Basket League, που πλέον διαμορφώνεται σε πρωτάθλημα 2+1 ταχυτήτων, ενώ έχει υστερόγραφα για την υπόθεση πώλησης του Σαντ-Ρος! Ο Παναθηναϊκός των «φιλικών», οι τέσσερις «μνηστήρες» της 4άδας και η πιο πολυπληθής μάχη της παραμονής.

Με την 15η στροφή του πρωταθλήματος να περνάει στην ιστορία, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το μόνο ενδιαφέρον της εφετινής διαδρομής των 26 αγωνιστικών, εντοπίζεται στον αγώνα που δίνουν οι τέσσερις ομάδες που μάχονται για να πλαισιώσουν τους «πράσινους» στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου.

Με άλλα λόγια, με δεδομένο ότι οι πρωταθλητές δεν θα πιεστούν να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο, μία εκ των ΑΕΚ, Προμηθέα, Περιστερίου και Ηφαίστου, θα τερματίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην 5η θέση, ενώ οι υπόλοιπες εννέα ομάδες θα κοντραριστούν μέχρι το τέλος για την αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Άρης και ΠΑΟΚ βρίσκονται στην πιο δυσχερή θέση, ο Κολοσσός Ρόδου ολισθαίνει ακόμη περισσότερο, ενώ καθόλου σίγουρος δεν πρέπει να αισθάνεται ούτε ο 6ος στην βαθμολογία Ιωνικός Νικαίας, που αυτή τη στιγμή έχει τρεις νίκες περισσότερες από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης που ισοβαθμούν στην ουρά της κατάταξης.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (13-2) άφησε πίσω το 3ο εφετινό αρνητικό σερί (0/2) σε αγώνες μεταξύ ευρωπαϊκών και εγχώριων υποχρεώσεων και διασκέδασε τις αρνητικές εντυπώσεις από την ήττα στο Μιλάνο με την 9η "100άρα" στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 105-74 επί του Λαυρίου (7-8) είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου (25π. & 4ρ. με 4/5 τριπ.), που λόγω των ενοχλήσεων του Ουέσλι Τζόνσον «κάηκε» στο rotation και πήρε τον περισσότερο χρόνο (28'), κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (στην Α1 Κατηγορία)!

Ο Ρικ Πιτίνο, που είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει τους Καλάθη και Τόμας, έπαιξε αρκετά ζώνη και είδε τους παίκτες του να ζωηρεύουν από την 2η περίοδο και μετά, φτάνοντας την διαφορά ακόμη και στο +32 (85-53 στο 31'), αλλά και να χάνουν αρκετά ριμπάουντ!

Καλή απόδοση είχαν ο Τζίμερ Φριντέτ (14π. & 3ασ. με 4/6 τριπ.) και ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Ντίνος Μήτογλου (11π. & 13ρ.), ενώ στο γήπεδο, άρτι αφιχθείς από το αεροδρόμιο, βρέθηκε και ο νεοαποκτηθείς Άντι Ράουτινς, που πήρε μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη (Άλμαν 15π. & 3ασ.), που πριν από δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο, είχε πλησιάσει σε μία έκπληξη μεγατόνων (είχε χάσει 120-118 μετά από δύο παρατάσεις), σούταρε με 20% από το τρίποντο (6/30), ενώ είχε σε άσχημο απόγευμα τους έξι Έλληνες παίκτες (24π. με 11/29 σουτ) αλλά και τους δύο πρώτους σκόρερ της (ΝτεΚόζι και Ουότσον τελείωσαν το ματς με συνολικά 7π. και 1/1 σουτ)...

Στην Ρόδο, η ΑΕΚ (11-4) δεν επέτρεψε για 9η φορά φέτος (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) στον αντίπαλό της να περάσει τους 70 πόντους και επιβραβεύτηκε με ένα άκρως επιτυχημένο σερί 9/9, που την διατήρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Εντελώς συμπτωματικά η «Ένωση» πέτυχε την 9η διαδοχική νίκη της (79-70) στην EKO Basket League και διατήρησε ένα αήττητο που ξεπέρασε τους 2,5 μήνες σε διάρκεια, στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επηρεάστηκε αρκετά στις αμυντικές προσαρμογές από την αποχώρηση του Σαντ-Ρος και χρειάστηκε να πειραματιστεί για να βρει ισορροπία στα μετόπισθεν (9 κλεψίματα), με τον Κιθ Λάνγκφορντ (20π., 3ρ., 3ασ. & 2κλ. με 3/6 τριπ.) να παίρνει πολύ καλό βαθμό και στα ανασταλτικά του καθήκοντα!

Το τελευταίο τρίποντο του 2ου σκόρερ της Α1 Κατηγορίας (μ.ο. 19,1π.) και το τρίτο του Χάρη Γιαννόπουλου (11π. & 5ρ. με 3/4 τριπ.) που ακολούθησε, ήταν τα πιο καθοριστικά καλάθια των «κιτρινόμαυρων» στο συνολικό σερί 15-3 με το οποίο ολοκλήρωσαν το ματς.

Η «βασίλισσα» συμπλήρωσε μία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος στους οποίους σουτάρει με το ασύλληπτο 48,9% έξω από τα 6,75 (68/139 τριπ.) και πλέον καλείται διαχειριστεί το BCL (υποδέχεται την Μπαντίρμα), για πρώτη φορά χωρίς τον 28χρονο Κουβανό forward που υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Κολοσσός (5-10) έχασε μία σπάνια για ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός προγράμματος, που θα άλλαζε την καταρρακωμένη ψυχολογία της ομάδας, ειδικότερα ενόψει και της δυσκολότερης συνέχειας που ακολουθεί (Λαύριο και ΠΑΟΚ εκτός).

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη (Κρομά 17π. & 5ρ.), που ανέτρεψε μία διαφορά 10 πόντων (44-54 στο 25') και πήρε το μοναδικό της προβάδισμα 4'33" πριν το τέλος, τα έκανε θάλασσα στο πιο κρίσιμο σημείο, έχοντας 1/7 σουτ στο τελευταίο τετράλεπτο.

Οι Ροδίτες απέτυχαν για 4η φορά στα 5 τελευταία ματς να σκοράρουν πάνω από 70 πόντους και πλέον, για 2η συνεχόμενη χρονιά, είναι αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουν τους στόχους της και αφοσιωθούν στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, ο Προμηθέας (11-4) «έπαιξε» για μία ακόμη φορά με την... φωτιά, με το +12 του 29ου λεπτού να γίνεται -1 στο 36' (με 1/8 σουτ και 3 λάθη σε διάστημα 7'36"), αλλά στο τέλος είχε την τύχη με το μέρος του, αφού το άστοχο σουτ του Δημάκου στα 2" απέτρεψε το «έμφραγμα» της παράτασης!

Το τελικό 73-69 επί του πλήρως αποδυναμωμένου Ιωνικού Νικαίας (7-8) χάρισε στην ομάδα του Μάκη Γιατρά (Λίποβι 20π. & 8ρ.) την πρώτη νίκη στο 2020, που βρήκε τους Πατρινούς με δύο νέα πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και με σαφή δυσκολία στην εύρεση ρυθμού και «χημείας».

Κι αν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (μ.ο. 8,6π. & 3,3ρ. με 8/19 σουτ σε 3 αγ.) ακόμη ψάχνεται με την πορτοκαλί φανέλα, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη (μ.ο. 15,0π., 5,5ασ. & 2,0κλ.) που δείχνει να μπήκε με το καλησπέρα στο «πετσί» του νέου του ρόλου!

Οι φιλοξενούμενοι (Αγραβάνης 15π. & 14ρ.) είχαν για ένα ακόμη ματς πολύ χαμηλά ποσοστά σε βολές (46,6%) και σουτ (39,4%), αλλά πήγαν και πάλι σε πολλές κατοχές κι έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα διευρύνοντας το ρεκόρ τους (5-1), στα ματς που δεν δέχονται πάνω από 70 πόντους!

Οι γηπεδούχοι που μέσα σε 20 μέρες, έχασαν τον προπονητή τους (Νίκος Βετούλας) και τους τρεις καλύτερους παίκτες του (Μαυροκεφαλίδη, Μπαρτ τζούνιορ και Χαραλαμπίδη), άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις παλεύοντας για μία νίκη, που θα τους έφερνε πολύ κοντά στον στόχο της σωτηρίας!

Χάρη στον Τζαμάλ Τζόουνς (22π., 13ρ. & 2κοψ.) μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με +11 (16-5 στο 9'), ενώ ανέτρεψαν το -12 και με βολές του Σακελλαρίου (12π. & 7ρ. σε 16') ξαναπέρασαν με 60-59 στο 36ο λεπτό, αλλά «προδόθηκαν» από το χαμηλό νούμερο στα σουτ εντός πεδιάς (41,2%).

Ο Μιχάλης Κουταλιανός χαρακτήρισε την εμφάνιση ενθαρρυντική για την συνέχεια, που πάντως αποδεικνύεται πολύ δύσκολη, καθώς οι νεοφώτιστοι έχουν το πιο βαρύ πρόγραμμα απ' όλες τις 9 συνολικά ομάδες που μάχονται για την αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στην Α2 Κατηγορία.

Στα δυτικά προάστια της Αθήνας, η αμυντική φιλοσοφία (3η άμυνα με μ.ο. 73,4π.) εξακολουθεί να αποτελεί την «σταθερά» πάνω στην οποίο στηρίζεται η εφετινή προσπάθεια του Περιστερίου (10-5), ειδικότερα στα απογεύματα που η επίθεση δεν είναι στα καλύτερά της. Όπως δηλαδή στο ματς κόντρα στο Ρέθυμνο (6-9), όπου η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου είναι την χαμηλότερη εφετινή της επίδοση στο σκοράρισμα μέσα στο γήπεδό της.

Το τελικό 71-61 που χάρισε στους γηπεδούχους την 2η σερί νίκη τους, αποτέλεσε το 8ο εφετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, που οι Περιστεριώτες (Γκρέϊ 20π., 6ρ. & 4ασ. με 4/8 τριπ.) κρατούν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 70 πόντους, με το ποσοστό επιτυχίας να πλησιάζει το 90% (ρεκόρ 7-1 δηλαδή 87,5%)!

Οι Κρητικοί (Φράνκαμπ 21π. & 2ασ. με 7/17 σουτ), θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την αμυντική τους προσπάθεια, καθώς στα τρία τελευταία ματς δέχονται κατά μ.ο. 63,6 πόντους, ενώ εντελώς αθόρυβα έχουν εξελιχθεί στην 2η καλύτερη αμυντική ομάδα (μ.ο. 72,7π.) της EKO Basket League!

Με 30,5% εντός πεδιάς (18/59 σουτ) και 56,6% στις βολές (17/30), ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο από μία αξιοπρεπή ήττα μακριά από την Κρήτη (ρεκόρ 0-8), ειδικότερα όταν η συνεισφορά των Ελλήνων παικτών του, ήταν μόλις 11 πόντοι με 2/13 σουτ! Αυτή άλλωστε είναι και η εξήγηση για την χαμηλή παραγωγικότητα της ομάδας του, που έχει μακράν την χειρότερη επίθεση (μ.ο. 67,9π.)!

Στη Λήμνο, η «επιστροφή» του Τζέρι Σμιθ (18π., 7ρ. & 2κλ. με 4/9 τριπ.) στις εμφανίσεις με τις οποίες άρχισε το πρωτάθλημα (μ.ο. 20,0π., 5,5ρ. & 4,5ασ. στις 2 πρώτες αγωνιστικές) και το 8ο εφετινό "double-double" του Σον Έβανς (14π. & 11ρ. με 7/10 διπ.), έκαναν την διαφορά στην 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη (79-74) του Ηφαίστου (9-6), που επετεύχθη πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Παρά τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (38,2% εντός πεδιάς), οι γηπεδούχοι κράτησαν σε μονοψήφιο αριθμό τα λάθη και πριν τελειώσει το ημίχρονο, προηγήθηκαν ακόμη και με +15 (45-30 στο 18'), αφήνοντας στο τέλος της ημέρας άκρως ικανοποιημένο τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Με μικρότερο budget από πέρυσι, ο 47χρονος τεχνικός οδηγεί εκ του ασφαλούς τους νησιώτες σε ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά από την παρθενική τους στην Α1 Κατηγορία και χρειάζεται πέντε νίκες στα τελευταία 11 εναπομείναντα ματς, προκειμένου να κλείσει την κανονική περίοδο με καλύτερο απολογισμό από το περυσινό 13-13!

Ο Πανιώνιος (6-9) κρατάει το διάστημα από 18ο έως το 26ο λεπτό, στην διάρκεια του οποίου «έτρεξε» ένα σερί 23-7 και πέρασε μπροστά στο σκορ (52-53)! Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ «πλήρωσε» τις πολλές χαμένες βολές (62,8% με 22/35) και ειδικότερα του Σαμάρντο Σάμιουελς (24π. & 8ρ.), που αστόχησε στις 7 από τις 15 που εκτέλεσε.

Οι «κυανέρυθροι» που είχαν και πάλι τον Δημήτρη Βεργίνη (17π. & 7ασ.) σε εξαιρετικό απόγευμα, προσπέρασαν τον μέσο όρο των λαθών τους (1οι στο πρωτάθλημα με μ.ο. 14,7), «πουλώντας» συνολικά 16 φορές την μπάλα και με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται, νιώθουν πιο καυτή την ανάσα των υπόλοιπων τριών ομάδων που βρίσκονται από κάτω τους.

Στο "back-to-back" ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης (4-11) έμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής κι έπιασε τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή (6-9) είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τους «φιλοξενούμενους» να ξεφεύγουν με -13 (5-18) στο 9ο λεπτό και τους «κιτρινόμαυρους» να... σώζουν την "παρτίδα" χάρη στην εντυπωσιακή ολική επαναφορά και το σερί 17-1 από το 25' μέχρι και το 31'!

Σε αυτά τα 6'24" (το 36-41 έγινε 53-42), η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη πήρε μεγάλη ενέργεια από τον μοναδικό αθλητικό της παίκτη, Τζέϊλεν Μόρρις (9π., 10ρ., 4ασ. & 1κλ.), με τους Μποχωρίδη (16π. & 2κλ.) και Μπράουν (15π. & 3ασ.) να παίρνουν την σκυτάλη και να συνυπογράφουν την 4η εφετινή νίκη (69-63) του «πάλαι ποτέ αυτοκράτορα»!

Το θετικό αποτέλεσμα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, επειδή επετεύχθη σε μια βραδιά που οι νικητές σούταραν 50% στις βολές (9/18) και 19% στα τρίποντα (4/21) και υπερτονίζει την στροφή που έχει γίνει στην άμυνα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και στις τέσσερις εφετινές επιτυχίες του Άρη, η αντίπαλος ομάδα δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους (σε 40' αγώνα)!

Στον «Γηραιό» κόστισε το νεκρό διάστημα της 3ης περιόδου, στην διάρκεια του οποίου οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη είχαν 1/2 βολές, 0/6 σουτ και 3 λάθη!

Το συνολικό ποσοστό εντός πεδιάς (38,2%) με τους ξένους της ομάδας να έχουν 15/37 σουτ (Χάνλαν 16π. & 5ασ.), αποτυπώνει πλήρως την πολύ άσχημη εικόνα του και δικαιώνει τα νούμερα που δείχνουν ότι δεν μπορεί να νικήσει αν δεν σκοράρει (έχει ρεκόρ 0-6 όταν δεν περνάει τους 70 πόντους)!

Στην Λάρισα (6-9), ο Βαγγέλης Αγγέλου δικαιούται τον τίτλο του «αναμορφωτή» της θεσσαλικής ομάδας που μετά το αποκαρδιωτικό ρεκόρ των 6 πρώτων αγωνιστικών (1-5), όχι απλά έχει θετικό απολογισμό (5-4), αλλά τελευταία παίζει και εντυπωσιακό μπάσκετ.

Πέραν της σημαντικής βαθμολογικής ανάσας, το 95-85 επί του «δικεφάλου του Βορρά», χάρισε στην Θεσσαλούς την 3η συνεχόμενη νίκη τους και αύξησε την απόστασή τους κατά δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Το αποτέλεσμα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι επετεύχθη με τους γηπεδούχους να χάνουν κατά κράτος την μάχη των ριμπάουντ (21-34) και να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση (66-70 στο 29') στην 4η περίοδο.

Ο έμπειρος Χαλκιδαίος τεχνικός που είδε την ομάδα του να σουτάρει με ασύλληπτα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (66%) και τρίποντα (59%) και να σκοράρει μίνιμουμ 95 πόντους για 2η φορά στα 3 τελευταία ματς, πήρε τεράστια βοήθεια από τους ξένους του (Χίκι 26π., 2ασ. & 3κλ.), που σκόραραν το 86,3% των πόντων.

Η αποχώρηση του Τερέλ Παρκς (υπέγραψε στη Νίζνι), πάντως, συνιστά σημαντική απώλεια, καθώς η Λάρισα δεν χάνει απλά τον πρώτο της ριμπάουντερ (11,8π. & 8,5ρ. με 60% διπ.) αλλά και έναν παίκτη που ήξερε καλά την πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ (4-11) κόστισε η ταλαιπωρία από το κοπιαστικό ταξίδι μεσοβδόμαδα στην μακρινή και δύσβατη Κλαϊπέντα της Λιθουανίας, όπου επικράτησε της Νεπτούνας, μένοντας «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης στους "16" του BCL.

Οι παίκτες του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια για να παίξουν άμυνα, αν και το συγκεκριμένο πρόβλημα αποδεικνύεται πλέον μόνιμο καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» δέχεται τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα (μ.ο. 83,8π.) και είναι μία από τις 3 ομάδες (μαζί με Άρη και Ρέθυμνο) που ακόμη δεν έχουν νικήσει εκτός έδρας.

Το ελπιδοφόρο για τους Θεσσαλονικείς (Νόουλς 18π. & 10ρ. με 8/12 σουτ) είναι ότι πλέον έχουν περίσσευμα επιθετικής ποιότητας για να ανταποκριθούν στις διπλές υποχρεώσεις και να βελτιώσουν την εικόνα τους, που τους έχει φέρει στην πιο δυσχερή βαθμολογική θέση στην ιστορία τους.

Υγ.1: Επειδή το blog για την πώληση του Σαντ-Ρος συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ και ποικιλοτρόπως, θα ήθελα να προσθέσω στην εξίσωση μία σημαντική παράμετρο, που ίσως οι φίλοι της ομάδας δεν λαμβάνουν υπ' όψιν. Με τον Κουβανό στο παρκέ, η ΑΕΚ δύσκολα θα έχανε τις 300.00 Ευρώ που θα έμπαιναν στο ταμείο της από την πρόκριση στο Final 4 του BCL και ταυτόχρονα θα έμπαινε στην διεκδίκηση του bonus των 100.000 Ευρώ για την συμμετοχή στον τελικό και των επιπλέον 600.00 (συνολικά 1 εκατομμύριο Ευρώ), χρήματα με τα οποία επιβραβεύεται η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Υγ.2: Χωρίς τον Σαντ-Ρος (θα αποκτηθεί σίγουρα παίκτης για να καλύψει το κενό του) πόσο πιθανό να φτάσει στους "4"; Θα πάρει άραγε το Κύπελλο ή θα φτάσει στους τελικούς των playoffs; Η απάντηση θα δοθεί μέσα στο επόμενο διάστημα...

Υγ.3: Για να κλείσουμε το θέμα, πρόθεσή μου δεν ήταν υποβαθμίσω την πολιτική της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ για την απολύτως σεβαστή επιλογή της (το μπάσκετ σχετίζεται άμεσα και με το επιχειρείν) να πουλήσει έναν παίκτη, που το ερχόμενο καλοκαίρι, μπορούσε να φύγει με σχεδόν επτά φορές μικρότερο buy-out (80.000 Ευρώ) από τις 500.000 που εισέπραξε! Σκοπός του κειμένου ήταν να καταδείξει ότι ελάχιστες έως καμία ομάδα με στόχους (όπως η ΑΕΚ), δεν πουλάνε το πιο «γερό χαρτί» τους Ιανουάριο μήνα και αυτό, επειδή έχουν μία ξεκάθαρη αγωνιστική στόχευση. Εκτός βέβαια αν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι, που και αυτοί είναι σεβαστοί. Ειδικότερα όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο (Μάκης Αγγελόπουλος), που από το 2013, έχει βάλει διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων Ευρώ στην ομάδα! Από την τσέπη του...

Υγ.4: Και φυσικά θα πρέπει όλοι να λάβουμε υπ' όψιν και το πόσο ωφελημένος θα βγει (οικονομικά γιατί το αγωνιστικό θα φανεί) ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος στην ΑΕΚ εισέπραττε 250.000 δολάρια ετησίως, ενώ στην Μόσχα οι ετήσιες απολαβές του σχεδόν τριπλασιάτηκαν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!