Λυκογιάννης: «Κάνουμε φθηνά λάθη, να δουλέψουμε την ψυχολογία»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Κάνουμε φθηνά λάθη, να δουλέψουμε την ψυχολογία»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως χρειάζεται δουλειά το κομμάτι των λαθών και της ψυχολογίας.

Ο προπονητής του Κολοσσού είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις που έχει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Σήμερα κάναμε μία αρκετά μεγάλη προσπάθεια. Επιστρέψαμε στη διάρκεια του ματς αρκετές φορές – πάνω από τέσσερις θα έλεγα - κάνοντας κακό ξεκίνημα και μειώνοντας ξανά στο καλάθι.

Αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές στο ματς, μέχρι περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, που ισοφαρίσαμε και καταφέραμε να περάσουμε μπροστά. Νομίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες εκεί έκριναν το αποτέλεσμα. Μία-δύο φορές η μπάλα έφυγε από τα χέρια μας, δύο πολύ μεγάλα σουτ του Γιαννόπουλου και του Λάνγκφορντ και η κακή, δική μας, μέρα στο περιφερειακό σουτ, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Σήμερα από την προσπάθεια και την προσήλωση που είχε η ομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που χρειάζεται, είναι να έχουμε ένα τέτοιο ακόμη παιχνίδι, να βρούμε έναν τρόπο να μην κάνουμε φθηνά λάθη τόσο εύκολα, γιατί πάλι σήμερα είχαμε 18 λάθη, που είναι μεγάλος αριθμός.

Από εκεί και πέρα να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί τα κακά ποσοστά στα σουτ που έχουμε μετά το ματς με το Περιστέρι και στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχουν να κάνουν αρκετά με την ψυχολογία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα