Σμιθ: «Τεράστιο παιχνίδι, μεγάλη νίκη»

Σμιθ: «Τεράστιο παιχνίδι, μεγάλη νίκη»

Gazzetta team
Σμιθ: «Τεράστιο παιχνίδι, μεγάλη νίκη»

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για το βραβείο του MVP της αγωνιστικής και για τη νίκη επί του Άρη.

Ο Άνταμ Σμιθ στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ranking (26 πόντοι με 5/7 βολές, 6/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κόψιμο εναντίον, 4 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, δύο κλεψίματα σε 33’ και 11’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

- Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σου σε MVP της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League;

«Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω κάτι τέτοιο στην EKO Basket League και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε όλη η ομάδα και ήρθε μέσα από τη νίκη μας σε ένα τόσο ξεχωριστό παιχνίδι».

- Η διάκριση ήρθε στο πρώτο σου εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη…

«Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι από όλες της απόψεις. Η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων, η ιστορία της αντιπαλότητας που υπάρχει και φυσικά οι οπαδοί μας, που γέμισαν το γήπεδο και με την παρουσία τους έκαναν αυτό τον αγώνα ξεχωριστό. Ήρθε και η νίκη μας που τόσο την χρειαζόμασταν και αυτός ο αγώνας έγινε ότι καλύτερο από όλες της πλευρές».

- Θεωρείς ότι η νίκη στο ντέρμπι είναι η αρχή μιας νέας πορείας για τον ΠΑΟΚ στην EKO Basket League;

«Είναι πολύ σημαντικό για μας που ξεκινήσαμε με νίκη το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Έχουμε νέους παίκτες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Και αν χτίσουμε πάνω σε αυτό το ρυθμό μπορούμε να κάνουμε την κατάσταση πολύ καλύτερη».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου συνολικά από την EKO Basket League;

«Είναι ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για αυτό και συναντήσαμε πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια μας στον πρώτο γύρο. Τώρα που αυτές τις ομάδας θα τις αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας, πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα