Μπράουν: «Δεν θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε κι ας είμαστε στη βάση της βαθμολογίας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μπράουν: «Δεν θα είναι δύσκολο να παραμείνουμε κι ας είμαστε στη βάση της βαθμολογίας»

bet365

Ο Μπόμπι Μπράουν δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον στόχο της παραμονής του ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε έξυπνη απάντηση για τη συνύπαρξή του με τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Αρχικά, ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην… ταχύτητα των γεγονότων λέγοντας ότι… «όλα έγιναν πολύ γρήγορα αλλά όταν όμως είσαι επαγγελματίας αθλητής πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως έτσι όπως είναι τα πράγματα γιατί γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει.. Γενικά θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο παικτών», είπε αρχικά.

Σχετικά με το πώς έζησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα ρου ΠΑΟΚ, απάντησε: «Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γνωρίζω εξάλλου αυτήν την αντιπαλότητα από την πρώτη φορά που ήμουν εδώ αλλά στον Άρη. Αυτός ο κόσμος σου δίνει ενέργεια κι αν παίξεις καλά και δυνατά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις. Είδαμε ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι περισσότερο μπορούσαν για να έρθει η νίκη και γενικώς το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι όπως το περίμενα».

Ερωτηθείς για τον ρόλο του στην ομάδα και τι ακριβώς του έχει ζητήσει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, είπε: «Αυτό που μπορώ να δώσω στην ομάδα είναι σίγουρα η εμπειρία μου. Πιστεύω ότι μπορώ να φέρω τις ηγετικές ικανότητές μου στο παιχνίδι και στα αποδυτήρια και σίγουρα την ικανότητά μου στο σκοράρισμα. Ο κόουτς μου ζήτησε να κάνω το παιχνίδι μου».

Σχετικά με το αν θα προτιμούσε τον Κώστα Χαραλαμπίδη συμπαίκτη απ’ ότι προπονητή, δεδομένου του ότι συνυπήρξαν στον Άρη, απάντησε: «Επειδή ήταν μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα που ήμασταν συμπαίκτες, θα τον προτιμούσα σαν συμπαίκτη γιατί ήταν εξαιρετικός. Ωστόσο, στις λίγες ώρες που είμαστε μαζί στον νέα του ρόλο, αντιλήφθηκα ότι είναι ένας νέος προπονητής αλλά έχει το πλεονέκτημα να καταλαβαίνει τον παίκτη και να ξέρει να παίρνει το μάξιμουμ από τον καθένα. Μου αρέσουν και οι δύο ρόλοι, θα πρέπει να συνηθίσω αυτόν του προπονητή».

«Δεν θα είναι δύσκολο παρότι είμαστε στη βάση της βαθμολογίας. Ο κόουτς μ’ έφερε για να ηγηθώ σ’ αυτές τις καταστάσεις. Θα είναι σημαντικό η ομάδα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της κάθε φορά που είναι στο γήπεδο με παράλληλη βελτίωση στην προπόνηση. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο αλλά γι’ αυτό ήρθα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα