Χαραλαμπίδης: «Έχουμε συνείδηση τι σημαίνει το ματς με τον Άρη»

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε συνείδηση τι σημαίνει το ματς με τον Άρη»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αυριανή (05/01) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άρη ανέφερε πως, «Θεωρώ ότι έχουμε πλήρη συνείδηση για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό το παιχνίδι με τον Άρη για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε ότι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά.

Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει και θα πρέπει να δει μία ομάδα που θα μάχεται από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα για αυτό που πρέπει να κάνουν και περιμένουμε ότι με την βοήθεια των φιλάθλων μας, θα πάρουμε και την κατάλληλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη.

Ο Μπράουν έχει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, αλλά είναι δεδομένη η αξία του, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι περισσότερο για αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από την παρουσία του. Έχει τόσο μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με την συμπαράσταση των υπολοίπων παιδιών, μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα