«Ποδαρικό» με ντέρμπι για την Basket League!

Gazzetta team
«Ποδαρικό» με ντέρμπι για την Basket League!

bet365

Ο δεύτερος γύρος της Basket league ξεκινά δυνατά, αφού τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ξεχωρίζουν.

Με δύο ντέρμπι ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Basket League και η ημέρα της αγωνιστικής που ξεχωρίζει είναι η αυριανή (5/1). ΠΑΟΚ και Άρης συναντιόνται σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, αφού οι δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι μαζί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έχουν νέο πρόσωπο στην σύνθεση τους, τον έμπειρο Μπόμπι Μπράουντ, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν απώλειες για τον Άρη, σε ένα παιχνίδι, που φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Στο ντέρμπι της Αθήνας η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τους τυπικά γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί νικών, ενώ την ομάδα του Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στην Ελλάδα με την καλύτερη ψυχολογία, μετά την τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιλαμβάνει ακόμα το παιχνίδι του Λαυρίου που υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος έχει νέο πρόσωπο τον Μπράντον Μόμπλεϊ, ενώ ο Ηρακλής φιλοξενεί το Περιστέρι Winmasters, που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και έχει δύσκολο έργο.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ήφαιστο σε ένα ματς που ξεχωρίζει. Τέλος, ο Προμηθέας Πάτρας, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να αποτελεί νέο πρόσωπο αντιμετωπίζει την Λάρισα που και αυτή απέκτησε τον Μπίλι Γκάρετ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα