Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ χρωστάει χρήματα σε όλη την περσινή ομάδα»! (pic)

Gazzetta team
Χάτσερ: «Ο ΠΑΟΚ χρωστάει χρήματα σε όλη την περσινή ομάδα»! (pic)

bet365

O Oυίλιαμ Χάτσερ σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές ενώ χρωστάει χρήματα σε όλους τους παίκτες από την περσινή ομάδα!

Έπειτα από την ήττα από τον Ηρακλή, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τον Άρη ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τους «κίτρινους» στην PAOK Sports Arena (5/1).

O «Δικέφαλος» μετράει μόλις 3 νίκες έπειτα από 13 αγωνιστικές και η ανάγκη ενίσχυσης ήταν επιβεβλημένη, από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιβάν Σαββίδης ενεργοποιήθηκε ώστε ο ΠΑΟΚ να μην μπλέξει.

Έτσι λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν ενισχυμένοι στο υπόλοιπο της σεζόν με τους Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν.

Παρ όλα αυτά ο Ουίλιαμ Χάτσερ, o οποίος αγωνίζεται φέτος στο Περιστέρι και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε τρεις διαφορετικές περιόδους (2012-13, 2015-16, 2018-19) σχολίασε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έχει την ικανότητα να υπογράφει νέους παίκτες. Ελπίζω να έλθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για το κλαμπ. Από την άλλη πλευρά, ελπίζω να μην ξεχάσουν τους παίκτες και της οικογένειες τους από ολόκληρο το περσινό ρόστερ που τους χρωστάνε τόσα χρήματα»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα