ΑΕΚ: Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της! (pics & vids)

ΑΕΚ: Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Αναγεννήθηκε από τις στάχτες της! (pics & vids)

bet365

Το 2019 με την έναρξή του έφερε έναν τίτλο στην ΑΕΚ, ωστόσο μετά της πήρε όλη τη χαρά, κρατώντας την μακριά από τους στόχους της. Λίγο πριν εκπνεύσει, όμως, φρόντισε να γυρίσει στις τάξεις της η αισιοδοξία και το χαμόγελο που της έλειπε.

Κατά τον Ηρόδοτο, ο Φοίνικας είχε την μοναδική ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες που είχε ο ίδιος δημιουργήσει από την φωτιά του, ενώ η Φιλική Εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει το μυθικό αυτό πουλί (που σύμφωνα με τον αρχαίο ιστορικό είχε μέγεθος αετού και χρυσοκόκκινα πούπουλα) ως σύμβολο του ελληνικού κράτους.

Γενικότερα, στον Φοίνικα αντικατοπτρίζεται η δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την ΑΕΚ του 2019. Ένας Φοίνικας, που από την τόση φωτιά και λάμψη που εξέπεμπε στην αρχή της χρονιάς (Διηπειρωτικό), έφτασε να... καεί (από τραυματισμούς και αποκλεισμούς), για να μπορέσει στο τέλος αυτής να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της και να κάνει επανεκκίνηση (με Παπαθεοδώρου).

Το gazzetta.gr κάνει την ανασκόπηση των «κιτρινόμαυρων» για το έτος που μας αποχαιρετά μέσα από 10+1 στιγμές.

Photo credit: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

«ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, το Διηπειρωτικό»

Πολύ σύντομα στο 2019, η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει άλλη μια μεγάλη επιτυχία και να κατακτήσει το τρίτο της τρόπαιο σε διάστημα 365 ημερών.

Με καλή διάθεση κι αισιοδοξία, η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έκανε το μακρινό ταξίδι μέχρι το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, για να αντιμετωπίσει την Σαν Λορέντζο και την Φλαμένγκο, στο δρόμο για τη διηπειρωτική κούπα.

Ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του έφεραν την αποστολή τους εις πέρας - με το τάιμ άουτ του Ιταλού τεχνικού στον τελικό να μένει στην... ιστορία - κι επέστρεψαν στην Ελλάδα αγκαλιά με το τρόπαιο με περίπου 100 οπαδούς τους να τους περιμένουν στο αεροδρόμιο για να τους αποθεώσουν.

Έτσι, η ΑΕΚ έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που πήραν το Διηπερωτικό στο «σπίτι» τους.

«Χάθηκε» ο Ματσιούλις και... χάθηκε ο κόσμος της!

Στις 27 Μαρτίου, η ΑΕΚ πήγαινε με τον... αέρα των 5 νικών σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League - και 12 στα 14 συνολικά - στην έδρα της Μπάμπεργκ, για το πρώτο ματς της φάσης των «8». Μέχρι τότε είχε ηττηθεί μόνο από τον ΠΑΟΚ του... Ηλία Παπαθεοδώρου στο «νήμα», στο δεύτερο ματς των «16» στην Ευρώπη, και στο πρωτάθλημα (88-79).

Κι αν όλα έμοιαζαν αισιόδοξα και στον ορίζοντα η συμμετοχή στο δεύτερο σερί Final 4 φαινόταν... βέβαιη, ήρθε ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις να βάλει ένα τέλος σε όλα.

Ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο χέρι, στην δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης με τους Γερμανούς, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να συνέλθει από το σοκ και ηττήθηκε με 71-67.

Ένας αποκλεισμός που πόνεσε...

Στην ρεβάνς της Αθήνας, η «Βασίλισσα» το πάλεψε πολύ, νίκησε (69-67), αλλά έχασε την πρόκριση στην τελική φάση του BCL εξαιτίας της διαφοράς πόντων.

«Εκτελεστής» αποδείχθηκε ο μετέπειτα MVP του BCL και νυν «πράσινος» Ταϊρίς Ράις, ο οποίος με 0.8'' να απομένουν για το τέλος, κατάφερε να σκοράρει και να δώσει τη... χαριστική βολή στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι εμφανώς απογοητευμένη, έδειξε πως δεν κατάφερε να συνέλθει από την απώλεια του Ματσιούλις και να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA που έγινε στην Αμβέρσα. Αντ' αυτού, εκεί βρέθηκαν πέρα από την γερμανική ομάδα του Νίκου Ζήση, η οικοδέσποινα Άντβερπ, η Τενερίφη και η Μπολόνια, που στέφθηκε πρωταθλήτρια, με τον πρώην «κιτρινόμαυρο», Κέβιν Πάντερ, να είναι ο MVP της τελικής φάσης.

... κι ακόμα ένας που την πλήγωσε περισσότερο!

Η ΑΕΚ είχε πάρει την κάτω βόλτα και η «κακοδαιμονία» συνέχιζε να της... χτυπάει την πόρτα.

Με τον Ολυμπιακό να λείπει από το πρωτάθλημα, αφού αποφάσισε να μην κατέβει στα playoffs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, κάτι που σήμαινε τον υποβιβασμό του στην Α2 Κατηγορία, η ΑΕΚ είχε μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της να βρεθεί σε τελικούς πρωταθλήματος, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Κι ενώ αρχικά, στη σειρά με τον Χολαργό (84-62, 88-72, 88-75) φάνηκε αποφασισμένη, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το... φάντασμα του Ματσιούλις αιωρούταν πάνω από την ομάδα και ήταν εκεί, να της υπενθυμίζει πόσα πολλά είχε χάσει με την απουσία του.

Η οποία έγινε ακόμα πιο έντονη στη σειρά με τον Προμηθέα. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν... θρίλερ το Game 1, αλλά επικράτησαν με 83-82, κάνοντας το 1-0 στη σειρά. Έπειτα, ταξίδεψαν στην Πάτρα για το Game 2, παρουσιάστηκαν ξανά αγνώριστοι και ηττήθηκαν (74-65). Στο Game 3 φάνηκε πως το... καμπανάκι είχε χτυπήσει και οι παίκτες του Μπάνκι επικράτησαν με το εμφατικό 88-60. Κάτι που, όπως, αποδείχθηκε ήταν... πυροτέχνημα... Στο Game 4 ήρθε ξανά η... ανώμαλη προσγείωση στο «Δ. Τόφαλος», με τον Προμηθέα να είναι απολαυστικός και να επικρατεί με 70-54.

Η ΑΕΚ, αγωνιζόμενη στο «σπίτι» της, είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη στο Game 5 και να βρεθεί στους τελικούς, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και παραλίγο να τα κατάφερνε, αφού δεν τα παράτησε... Παρά το νέο... θρίλερ, διεκδίκησε κάθε πιθανότητα μέχρι τέλους, αφού ο Ντούσαν Σάκοτα με τρίποντο έκανε το 76-76 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, για να οδηγηθεί στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, όμως, ο Προμηθέας επικράτησε με 84-85 και πανηγύρισε εκείνος την μεγάλη πρόκριση στην ιστορία του, όντας η πρώτη επαρχιακή ομάδα που καταφέρνει να βρεθεί σε τελικούς.

Παπούτσι από τον τόπο σου!

Μετά από εκείνο το παιχνίδι, ήταν δεδομένο πως η συνεργασία με τον Λούκα Μπάνκι θα ολοκληρωνόταν και το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά για την πρόταση που είχαν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» στον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο 44χρονος προπονητής ήταν... διακαής πόθος του Μάκη Αγγελόπουλου και της ομάδας ήδη από πριν, αλλά όλα ήταν ιδανικά για να πορευθούν μαζί το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε τυπικά και στη σειρά με το Περιστέρι, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 στη σειρά και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, και στη συνέχεια ήρθαν οι ανακοινώσεις του «διαζυγίου» και του διαδόχου του.

Παρά τις αντιρρήσεις που υπήρχαν από μερίδα οργανωμένων οπαδών για αυτή την μεταγραφή, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ύψωσε ασπίδα προστασίας κι έδειξε την πίστη του, σε μια κίνηση παραδειγματισμού προς τους υπόλοιπους.

Από την άλλη, ο Παπαθεοδώρου εμφανίστηκε ξηγημένος από την πρώτη κιόλας Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, τονίζοντας πως θέλει να κριθεί για το έργο του και έχοντας την διάθεση να επενδύσει σε κάτι που είχε ανάγκη η ΑΕΚ και της έλειπε πολύ: το ελληνικό στοιχείο.

Έτσι, έκανε ένα... extreme makeover στην ομάδα και σιγά σιγά την διαμόρφωσε με τους βοηθούς του (Μενουδάκο, Λιμνιάτη, Συμεωνίδη, Τσεπέλη), κρατώντας από το περσινό ρόστερ μόνο τους Γιαννόπουλο, Σαντ-Ρος, Ματσιούλις και Ρογκαβόπουλο (ο Αγραβάνης παρέμεινε δανεικός στο Περιστέρι, ο Μωραΐτης δόθηκε δανεικός στον Κολοσσό, ενώ ο Τσαλμπούρης αποχώρησε λίγο αργότερα ως ελεύθερος, επίσης για τη Ρόδο).

Ο coach Ilias τήρησε το λόγο του και άρχισε να φέρνει ό,τι πιο αξιόλογο υπήρχε σε Έλληνα παίκτη: τον δημιουργικό Νίκο Γκίκα, που μέχρι πρότινος «σκότωνε» την ΑΕΚ, τον φιλόδοξο σέντερ, Δημήτρη Κακλαμανάκη, τον Λίνο Χρυσικόπουλο, που ξεχώριζε για το σουτ του και με τον οποίο είχε συνεργαστεί πολλές φορές στην καριέρα του, τον Βασίλη Τολιόπουλο, που τον ήξερε από τις μικρές εθνικές, τον Δημήτρη Μαυροειδή, για να δώσει εμπειρία και να ηγηθεί, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος μαζί του... ξανάνιωσε. Ακόμα και την... ύστατη στιγμή, φρόντισε να αποκτήσει ένα ακόμα «όπλο», τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μέσα σε λίγες μόλις εμφανίσεις, λόγω του τραυματισμού του, έδειξε πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι υγιής.

Κράτησε προσωπικότητες κι έσκασαν... βόμβες!

Αυτό το καλό, ποιοτικό και φρέσκο ελληνικό στοιχείο ο Παπαθεοδώρου το πλαισίωσε με την μεγάλη εμπειρία ξένων παικτών και με την βοήθεια και την οικονομική στήριξη του Μάκη Αγγελόπουλου, κατάφερε να κρατήσει τα μεγάλα ονόματα της προηγούμενης χρονιάς και να φέρει κάμποσα ακόμα.

Καταρχάς, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιόνας Ματσιούλις, για τον οποίο η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ είχε την πρόθεση και όλη την καλή διάθεση να τον στηρίξει, από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του. Το πόσο λατρεύει την Αθήνα ο ίδιος και η οικογένειά του είναι γνωστό, συνεπώς βρέθηκε γρήγορα η «χρυσή τομή». Ωστόσο, ο Κουβανός Χάουαρντ Σαντ-Ρος αποδείχθηκε επίσης λάτρης της πρωτεύουσας και της Ελλάδας (πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο) και δεν άργησε να πει το «ναι» στο κλειστό διετές συμβόλαιο που του προσέφερε η «Βασίλισσα».

Ακόμη, η ΑΕΚ «πυροδότησε» την... βόμβα με τον Κιθ Λάνγκφορντ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τού έδωσε την ελευθερία να κάνει τα... δικά του, κάτι που ήθελε κι εκείνος. Λίγο καιρό μετά, απέκτησε τον επίσης... ευρωλιγκάτο Μάρκους Σλότερ και αργότερα έκανε ένα ακόμα «μπαμ», με την προσθήκη του δύο φορές πρωταθλητή ΝΒΑ, Μάριο Τσάλμερς. Απέκτησε επίσης τον Κέντρικ Ρέι και τον Στέφαν Γιάνκοβιτς δανεικό από την Παρτίζαν, αλλά πρόσφατα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του δεύτερου από την ομάδα. Ο κόουτς, όμως, δεν επαναπαύεται ποτέ και η τελειομανία του τον οδήγησε στο να βάλει πρόσφατα ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της ΑΕΚ, αυτό του Τζεράι Γκραντ, για να ενισχύσει τους ψηλούς. Για τις δύο τελευταίες προσθήκες των Αμερικανών (Τσάλμερς, Γκραντ) σας είχε ενημερώσει σχετικά το gazzetta.gr.

Η αποχώρηση δυο αγαπημένων παιδιών

Για να κάνεις μια νέα, ολοκαίνουρια αρχή και να κοιτάξεις μπροστά, χρειάζονται «θυσίες» και να αφήσεις πίσω το παρελθόν. Αν και στην περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, το... σίριαλ κράτησε καλά μέχρι τελευταία στιγμή. Η επιθυμία του, όμως, να βρει συμβόλαιο σε ομάδα της Euroleague, αφού στην ΑΕΚ «μού είπαν πως αν δεν ανανέωνα, δεν θα έπαιζα», όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του, έφεραν τους τίτλους τέλους.

Και αν αυτό κάπως αναμενόταν, την αποχώρηση του αρχηγού Ντούσαν Σάκοτα δεν την έβλεπε κανένας. Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον «Λάρυ», ήρθε και αυτή της αποχώρησης του 33χρονου σουτέρ. Η αγάπη που έχει για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, όμως, για δικούς τους λόγους, οι δρόμοι τους έπρεπε να χωρίσουν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, πάντως, υποστήριξε πριν από λίγους μήνες πως η πόρτα για τον Ντούσαν είναι ανοιχτή και πως πιθανώς το καλοκαίρι του 2020 να επιστρέψει, ώστε να κλείσει την καριέρα του, όπως την ονειρευόταν.

Οι δυο τους, που λατρεύτηκαν πολύ από τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς, είναι πια συμπαίκτες στην ισπανική Μούρθια.

Φασούλι, φασούλι... ήρθε το σερί!

Μπορεί το ξεκίνημα της ΑΕΚ στις υποχρεώσεις της εντός κι εκτός συνόρων να μην ήταν το ιδανικό, ωστόσο η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Κι αυτή έχει... μπόλικη ο «εκρηκτικός» Παπαθεοδώρου, όπως και οι παίκτες του, που αργά ή γρήγορα ήξεραν πως όλα τα κομμάτια θα μπουν στη θέση τους και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρουν το δρόμο τους.

Οι αριθμοί κάποιες φορές λένε την αλήθεια και αυτοί έδειχναν πως ο Οκτώβριος δεν είναι ο μήνας του 44χρονου προπονητή. Μόλις εκείνος, έφυγε, λοιπόν, η ΑΕΚ ανέκαμψε κι έχει φτάσει στο σημείο να μετρά 15 νίκες σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (Ελλάδα, Ευρώπη, Κύπελλο), και να είναι μέσα σε όλους τους στόχους της. Ακόμη, έχει καταφέρει να συνδυάσει τα καλά αποτελέσματα με απολαυστικό μπάσκετ. Επίσης, δείχνει σιγά σιγά πως δεν είναι απόλυτα εξαρτημένη από τα πρώτα της... βιολιά (Λάνγκφορντ, Σαντ-Ρος), ενώ όσο περισσότερο ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους οι υπόλοιποι παίκτες (Γκίκας, Χρυσικόπουλος, Κακλαμανάκης, Γιαννόπουλος, Τολιόπουλος, Ρογκαβόπουλος), τόσο πιο ψηλά μπορεί να στοχεύει!

Απαγορευτικό 1, 2, 3...

Στην πορεία της ΑΕΚ το 2019 στάθηκαν και αρκετά... εμπόδια. Όχι τόσο πρακτικά, όσο περισσότερο προσπάθειας να πληγεί το κύρος της. Η μία απαγόρευση μεταγραφών διαδεχόταν την άλλη, όπως και τα παράπονα των παικτών για οφειλές στο πρόσωπό τους (βλ. Βινς Χάντερ, Ντελρόι Τζέιμς, Τζόρνταν Θίοντορ, Κέβιν Πάντερ κ.ά). Από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ όλοι παρουσιάζονταν πάντα καθησυχαστικοί. «Όλα θα διευθετηθούν και θα μπουν στην σειρά τους», τόνιζαν διαρκώς. Κι όντως, έτσι γινόταν κάθε φορά. Βέβαια, η επίσημη ανακοίνωση του Βασίλη Ξανθόπουλου πως θα ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, ήρθε να... ταράξει τα νερά, όμως, κανείς δεν τού έδωσε άδικο. Τέλος, μία υπόθεση που παίδευε αρκετά την ομάδα, ήταν αυτή του Μαλίκ Χέρστον. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η ΚΑΕ ναι μεν, θα τον πληρώσει, ωστόσο αισθάνθηκε δικαιωμένη από την απόφαση του CAS, στο οποίο είχε προσφύγει, καθώς δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει όλο το ποσό που διεκδικούσε ο παίκτης, αφού ήταν τραυματίας για 4.5 μήνες.

Στήριξη στον συνάνθρωπο, έμφαση στην οικογένεια και «γροθιά» στο ρατσισμό

Η ΚΑΕ ΑΕΚ διακρίνεται για το κοινωνικό της πρόσωπο και για τις πολλές πολλές δράσεις που κάνει μέσα στη χρονιά.

Ήδη από την αρχή της σεζόν 2019-20, μετρά περίπου 10 δράσεις, ενώ δεν ξεχνά να τιμά τα πρόσωπα που την υπηρέτησαν πιστά ή τις οικογένειες αυτών (Βασιλόπουλος, Μαυροειδής, Μήλας, Ξανθόπουλος, Μπάρλος).

Το ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ «άνοιξαν» την αγκαλιά τους για πρόσφυγες, μετανάστες, μικρά παιδιά, αλλά και την γνωστή οπαδό Μυρτώ, που φροντίζει να είναι πάντα στη θέση της με το κιτρινόμαυρό της κασκόλ, όταν μπορεί.

Ακόμα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προσπαθεί να καθιερώσει εκδηλώσεις με επίκεντρο την οικογένεια, ώστε οι γονείς να περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους κι εκείνα με την αγαπημένη τους ομάδα.

Τέλος, δεν κλείνει τα μάτια στον ρατσισμό που βιώνουν οι παίκτες της (Σαντ-Ρος, Θίοντορ), στέλνοντας κάθε φορά το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση, καταδικάζοντας τα περιστατικά, ενώ στρέφεται κι ενάντια των «δικών» της αν χρειαστεί, προκειμένου να υπερασπιστεί τα αθλητικά ιδεώδη, όπως έγινε και με το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ στο ΟΑΚΑ.

Έτοιμη να μπει στο... παλάτι της!

Αν μη τι άλλο, μια... σωστή «Βασίλισσα» χρειάζεται το παλάτι της! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη νίκη που να έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τώρα, από αυτή του γηπεδικού.

Ένα ακόμα όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου, μετά την επένδυση σε νέα ταλέντα και την ταινία «1968», είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μαζί με μέλη της διοίκησης, ήταν σε πλήρη συνεργασία, τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να «αποκτήσει» το κλειστό της Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, το όνειρο είναι στην τελική ευθεία να γίνει πραγματικότητα, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει για πρώτη φορά επίσημα τα χαρμόσυνα νέα στα μέσα Νοεμβρίου, τονίζοντας πως «Η "Βασίλισσα" βρίσκεται αγκαλιά με τη μεγαλύτερη κατάκτηση της σύγχρονης ιστορίας της κι ετοιμάζεται να μπει σπίτι της».

Τον προηγούμενο Απρίλιο, μάλιστα, είχε γίνει και η παρουσίαση του πρότζεκτ «Φυλή 2021», στο οποίο εντάσσεται το... οσονούπω σπίτι της ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του Δήμου Φυλής.

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία κι έχουν γίνει παραγγελίες, ώστε το γήπεδο να είναι υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών (τύπου Βαλένθια ή Νταρουσάφακα) και αυτό που περιμένουν, είναι να αξιολογηθεί η οικονομοτεχνική μελέτη που έχει γίνει από την Κυβέρνηση.

Με το καλό, λοιπόν, το 2020 η ΑΕΚ αναμένεται να μπει στο «σπίτι» της και να υποδεχθεί φίλους και αντιπάλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα