Βεργίνης: «Με 9 νίκες, έχουμε πολλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Βεργίνης: «Με 9 νίκες, έχουμε πολλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης σχολίασε την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό και τη «μάχη» της παραμονής.

«Όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά δυναμικότητας... Έπειτα από το μίνι ρεπό που πήραμε στις διακοπές των Χριστουγέννων θέλαμε να μπούμε ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό. Δοκιμάσαμε, λοιπόν κάποια πράγματα ενώ κάποια νεότερα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ... Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλό μπάσκετ σήμερα. Κατά διαστήματα μόνο το κάναμε. Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην έδρα μας. Είναι ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε κι αν δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, έχουμε πολλές ελπίδες να το πάρουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Σε αφορά τη μάχη της παραμονής, ανέφερε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον όπως εξελίσσεται. Έχουμε πολλές ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία. Οι διαφορές είναι 1-2 νίκες και θα υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον ως το τέλος. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει πέντε νίκες, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία που αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Αν πετύχουμε 9 νίκες, έχουμε πολλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα