ΑΕΚ: Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία με Τζεράι Γκραντ

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για συμφωνία με Τζεράι Γκραντ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Γαλλία, ο Τζεράι Γκραντ αναμένεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες πως οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούσαν την αγορά, προκειμένου να βρουν έναν παίκτη που να μπορεί να προσφέρει λύσεις στο «4» και στο «5» και να ενισχύσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα.

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, παρά τα καλά στοιχεία που έδειξε, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την «Βασίλισσα» - ο Μάριο Τσάλμερς πήρε τη θέση του στο ρόστερ της ΕΚΟ Basket League - ενώ την πόρτα της εξόδου ενδέχεται να πάρει και ο Κέντρικ Ρέι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Γαλλία, πάντως, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την έρευνα που έκανε και τις περιπτώσεις που εξέτασε, φαίνεται πως κατέληξε στον Τζεράι Γκραντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ (30χρ., 2.06μ.) αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από την Στρασμπούρ, καθώς οι δυο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, και οι φήμες πως ο παίκτης έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φουντώσει στη Γαλλία.

Ο Τζεράι Γκραντ σε 24 παιχνίδια με την Στρασμπούρ είχε κατά μέσο όρο 9.0 πόντους και 4.2 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα