Λάρισα - ΑΕΚ 76-86: Ρεκόρ στις ασίστ ο Σαντ Ρος

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Λάρισα - ΑΕΚ 76-86: Ρεκόρ στις ασίστ ο Σαντ Ρος

bet365

Ο Κουβανός φόργουορντ έφυγε με ρεκόρ από την αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως, «Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος με τον ρόλο πια του δημιουργού στο παιχνίδι της ΑΕΚ, “έγραψε” ένα ρεκόρ καριέρας στην ΕΚΟ Basket League. Είχε επτά ασίστ που είναι οι περισσότερες των 45 αγώνων του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Κουβανός είχε έξι ασίστ στο ματς της 4ης αγωνιστικής κόντρα στο Περιστέρι αλλά και στην 8η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Ο Σαντ-Ρος είναι ο κορυφαίος πασέρ της “Ένωσης” στο Πρωτάθλημα ως τώρα, έχοντας μέσο όρο 3,3 ασίστ ενώ στην περσινή σεζόν είχε 2,5 ανά αγώνα.

Κατά τα άλλα...

*Ο Δημήτρης Μαυροειδής με τη μοναδική τάπα του στο παιχνίδι έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τις 50. Ο διεθνής σέντερ έφτασε στην 5η θέση των μπλοκέρ της “Ένωσης” τον Άντριου Μπετς και μπροστά του με 55 είναι ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Χρήστος Ταπούτος.

Ακόμη ο Μαυροειδής μετρώντας σήμερα 3/4 βολές, έφτασε τις 264 εύστοχες με την ΑΕΚ και ξεπερνώντας τον Μίρκο Μιλίσεβιτς που είχε 261 στη σεζόν 1994-95, έγινε ο 9ος της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα