Βόβορας: «Προτεραιότητα η διαχείριση, με τον κόσμο για τη νίκη με Ρεάλ»

Βόβορας: «Προτεραιότητα η διαχείριση, με τον κόσμο για τη νίκη με Ρεάλ»

Γιώργος Κούβαρης
Βόβορας: «Προτεραιότητα η διαχείριση, με τον κόσμο για τη νίκη με Ρεάλ»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην διαχείριση που έπρεπε να γίνει, ενώ στάθηκε και στην δύσκολη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» που αντικατέστησε τον Ρικ Πιτίνο ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για προσωπική του υπόθεση, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Προερχόμασταν από μία άκρως απαιτητική εβδομάδα αφού είχαμε να δώσουμε σε 6 ημέρες 4 παιχνίδια. Και ως εκ τούτου είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κούραση. Προτεραιότητά μας στην αναμέτρηση ήταν να κάνουμε την διαχείριση που έπρεπε εν όψει της ακόμα πιο δύσκολης συνέχειας. Σε έναν μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Μπορεί να είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, αλλά ήταν κάτι φυσιολογικό, το οποίο όμως πρέπει να διορθώσουμε άμεσα».

Μιλώντας για το Ρέθυμνο, είπε: «Και το Ρέθυμνο όμως έκανε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλήθεια είναι πως ο κόουτς Ζιάγκος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Ρεθύμνου καλή συνέχεια. Άλλωστε έχω περάσει από την πόλη και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Τέλος να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά».

Νωρίτερα, ο 42χρονος προπονητής είχε πει στην κάμερα της Cosmote TV: «Έτσι είναι οι απαιτητικές χρονιές στην EuroLeague. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε αυτή τη μέρα ξεκούρασης, είναι πολύ σημαντική. Όπως σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό με τη Ρεάλ. Θα προετοιμαστούμε και με τη βοήθεια και του κόσμου θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για το ντεμπούτο του Νίκου Περσίδη; «Είναι ένα παιδί που από την πρώτη δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν είναι εύκολο να βρει χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι σημαντικό πως έχει το χαρακτήρα, την προσωπικότητα, αλλά και την αγωνιστική προσωπικότητα να μπαίνει για αυτά τα τέσσερα λεπτά και να έχει ρυθμό λες και παίζει κανονικά όλο αυτό το διάστημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα