Σχίζας: «Η δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ και η χαρά των παιδιών»

Σχίζας: «Η δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ και η χαρά των παιδιών»

Gazzetta team
Σχίζας: «Η δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ και η χαρά των παιδιών»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (21/12, 17:45) και ο Σταύρος Σχίζας στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι μέσα στην ομάδα έχουμε αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και φυσικά να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο μας.

Έχω γράψει και σε προηγούμενα blogs, πόσο σημαντικό θεωρώ τον κόσμο για την απόδοσή μας. Ανεβαίνει η ψυχολογία μας, παίζουμε καλύτερα και μας βοηθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στα σημεία που το ματς μπορεί να μην πηγαίνει όπως θέλουμε.

Γι’αυτό τους περιμένουμε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, όπου η παρουσία τους είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητο ήταν κι αυτό που κάναμε με την ομάδα τις τελευταίες τρεις μέρες...

Επισκεφθήκαμε μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μοιράσαμε δώρα και πήραμε πίσω πολλά χαμόγελα. Είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά στα παιδιά, ειδικά τις μέρες των γιορτών και φυσικά μέσα από την χαρά τους νιώθουμε γεμάτοι κι εμείς»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα