Σερέλης: «Είχαμε διάθεση να διορθώσουμε κάθε λάθος που κάναμε»

Gazzetta team
Σερέλης: «Είχαμε διάθεση να διορθώσουμε κάθε λάθος που κάναμε»

bet365

Ο προπονητής του Λαυρίου έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του.

Ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Λαυρίου επί του ΠΑΟΚ ανέφερε πως, «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια καταρχάς στους παίκτες μας γιατί σήμερα ήταν πολύ καλοί και αγωνιστικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κατέθεσαν ψυχή, όποια λάθη και αν έκαναν προσπάθησαν να τα διορθώσουν, έπαιξαν σαν ομάδα, βοήθησαν τους συμπαίκτες τους. Αυτό αποτυπώνεται στις 17 ασίστ που είχαμε και τα 9 λάθη μόνο.

Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία σε όλα παιχνίδια διότι έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέτος. Για τις ομάδες που έχουν στόχο τη σωτηρία ο πήχης ανεβαίνει κάθε εβδομάδα. Βλέπουμε μεγάλα αποτελέσματα και νίκες εκτός έδρας. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα της και γι΄αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο Λήμνου και σήμερα με τον ΠΑΟΚ καταφέραμε να κερδίσουμε κι έχουμε τρεις πολύ σημαντικές νίκες στην έδρα μας.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, τίποτα δεν έχει τελειώσει και εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα