Παρουσίαση Καμπερίδη και ομιλία στους παίκτες

Παρουσίαση Καμπερίδη και ομιλία στους παίκτες

Gazzetta team
Παρουσίαση Καμπερίδη και ομιλία στους παίκτες

bet365

Ο Χάρης Παπαγεωργίου παρουσίασε σήμερα στους παίκτες του Άρη τον Σάββα Καμπερίδη υπό τις οδηγίες του οποίου έγινε η προπόνηση.

Το ντεμπούτο του 41χρονου τεχνικού στον πάγκο του Άρη θα γίνει στον μεθαυριανό (13/12, 19:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει την ομάδα. Αυτό έγινε στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός της περσινής αγωνιστικής περιόδου καθώς το έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του τότε τεχνικού των «κίτρινων», Βαγγέλη Αγγέλου, με τον τότε προπονητή των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, οδήγησε στην αποβολή και των δύο από τον πάγκο. Τότε ο Σάββας Καμπερίδης ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Αγγέλου.

Σήμερα (11/12) παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Χάρη Παπαγεωργίου ο οποίος μάλιστα στην ομιλία του προς την ομάδα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητές τους, στάθηκε όμως και στις αγωνιστικές ευθύνες του για τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Στη συνέχεια μίλησε και ο Σάββας Καμπερίδης στους παίκτες, ενώ στις πρώτες δηλώσεις του στο www.arisbc.gr είπε ότι… «όλοι ξέρουμε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Πρέπει όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχουμε αυτό που πρέπει».

Η ΚΑΕ Άρης επισημοποίησε επίσης και την επιστροφή του Δημήτρη Νικολαΐδη στο τεχνικό επιτελείο αναφέροντας ότι… «Ο Δημήτρης Νικολαΐδης επιστρέφει κι αυτός στον ΑΡΗ και θα είναι μαζί με τον Βαγγέλη Σπυρίδη οι συνεργάτες του Σάββα Καμπερίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα