Πίεση από τους πιστωτές στον Άρη και σαφάρι για χρήματα

Πίεση από τους πιστωτές στον Άρη και σαφάρι για χρήματα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πίεση από τους πιστωτές στον Άρη και σαφάρι για χρήματα

bet365

Στις επόμενες ώρες θα οριστεί η διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης η οποία σε πρώτη φάση χρειάζεται έσοδα τουλάχιστον 100.000 ευρώ για να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ.

Τις τελευταίες ώρες τρέχει η διαδικασία αποδέσμευσης των μελών της αιρετής διοίκησης καθώς πρέπει να προηγηθεί της αίτησης στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτή θα απαρτίζεται από τους Χάρη Παπαγεωργίου, Λευτέρη Αρβανίτη, Τάσο Μωϋσιάδη, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Σωτήρη Κιοσέλογλου. Επί της ουσίας όμως, ήδη έπιασε δουλειά καθώς σε καθημερινή βάση προκύπτουν ένα σωρό υποχρεώσεις από τη διοίκηση Γουλιέλμου.

Μέσα σ’ αυτές είναι και η κάλυψη της εγγυητικής επιταγής των 60.000 ευρώ η οποία κατέπεσε έπειτα από την αίτηση που κατέθεσαν πρώην παίκτες αλλά και πιστωτές της ομάδας. Το περιθώριο κάλυψης δεν υπερβαίνει τις 15 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από τη στιγμή που απορροφάται το ποσό από τους πιστωτές. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει εντός του τρέχοντος έτους να καλύψουν την εγγυητική.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εξυπηρετούνται οι δόσεις απέναντι στους πιστωτές με τους οποίους έγιναν διακανονισμοί για την άρση του ban πράγμα που σημαίνει ότι αν εντός των επόμενων επτά ημερών δεν καταβληθούν χρήματα, τα ban θα αυξηθούν από τα δύο υπάρχοντα. Ταυτόχρονα, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχουν να λαμβάνουν χρήματα δύο μηνών και κυρίως οι ξένοι παίκτες ήδη ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν υπομονή για πολλές ημέρες ακόμη.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό το επίπεδο δυσκολίας της κατάστασης καθώς πέραν της περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας, οι «κίτρινοι» δεν έχουν και χρόνο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα