Η απάντηση του Καμπερίδη στον Άρη και η επαφή με τον Σούμποτιτς

Η απάντηση του Καμπερίδη στον Άρη και η επαφή με τον Σούμποτιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η απάντηση του Καμπερίδη στον Άρη και η επαφή με τον Σούμποτιτς

bet365

Η συνάντηση του Σάββα Καμπερίδη με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, θα δείξει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη καθώς εφόσον αποδεχθεί ο πρώτος την πρόταση που του κατατέθηκε, αυτομάτως θα γίνει ο αντικαταστάτης του Σούλη Μαρκόπουλου.

Μέσα από τις επαφές που έγιναν μεταξύ όλων όσοι θα έχουν ρόλο στην επόμενη (διοικητικά) μέρα της ΚΑΕ Άρης, ουσιαστικά προκρίθηκαν δύο λύσεις. Αυτή του Λευτέρη Σούμποτιτς και αυτή του Σάββα Καμπερίδη. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να κάνει τις πρώτες επαφές με τους (ουσιαστικά) δύο υποψηφίους ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου. Αρχικά συζήτησε με τον Λευτέρη Σούμποτιτς με τον οποίον τέθηκαν αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα. Ο «Πίξι» ξεκαθάρισε τις δικές του απαιτήσεις, οικονομικά και σε επίπεδο συνεργατών, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, δείχνοντας πίστη στην ανατροπή της αρνητικής αγωνιστικής κατάστασης.

Ωστόσο, η λύση που έχει προταθεί είναι αυτή του Σάββα Καμπερίδη ο οποίος εργάστηκε επί σειρά ετών στον Άρη, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Ηλία Ζούρου στο Περιστέρι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι συναντήθηκε μαζί του ο κ. Παπαγεωργίου, ο Σάββας Καμπερίδης άκουσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, δεδομένων όμως των διοικητικών αλλαγών ζήτησε να μιλήσει και με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι ο επικεφαλής της νέας προσπάθειας. Είναι προφανές εν τέλει ότι στην κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών, αυτή προβλέπεται να γίνει εντός της ημέρας, θα κοινοποιήσει την απόφασή του. Στο ενδεχόμενο θετικής απάντησής του, αυτομάτως θα γίνει και ο αντικαταστάτης του Σούλη Μαρκόπουλου.

Συν τοις άλλοις, ο Σάββας Καμπερίδης ήθελε να συζητήσει και με τον Ηλία Ζούρο, δεδομένου του ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει επαφές με ομάδες του εξωτερικού και ουσιαστικά τον είχε υπολογίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα