Γιατράς: «Μπορεί και να μην βρούμε αντικαταστάτη του Μπόγρη»

Gazzetta team
Γιατράς: «Μπορεί και να μην βρούμε αντικαταστάτη του Μπόγρη»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς ευχαρίστησε τον Γιώργο Μπόγρη για την προσφορά του στον Προμηθέα και τόνισε πως τα πράγματα στην μπασκετική αγορά τέτοιο καιρό είναι δύσκολα.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι ανεξάρτητα ποιος έπαιζε και δεν έπαιζε, γιατί για 15 λεπτά, έπαιξαν τέσσερα παιδιά από το εφηβικό, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά και στον κόσμο νομίζω, αλλά σίγουρα και σε εμάς στον Προμηθέα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αν και ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι και δεν ήταν και τόσο εμπορικό, ήρθε, το παρακολούθησε και χειροκρότησε την ομάδα. Αυτό μας δίνει δύναμη. Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι στην Μπολόνια. Να γυρίσει και ο Χολ, που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και να μπούμε και πάλι σε ένα κύκλο διπλών παιχνιδιών».

Για τις νίκες του Ιωνικού και του Ηρακλή που δείχνουν πως το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό σχολίασε: «Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και ο καθένας διαλέγει πως θέλει να πορευτεί. Εμείς έχουμε επιλέξει τον δικό μας. Θα υπάρχουν νίκες, θα υπάρχουν ήττες, αλλά εμείς θα πορευτούμε στο δικό μας δρόμο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα θα κριθούν το Μάιο στα playoffs. Οπότε, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξουν ρόλο μεν για την κατάταξη, αλλά τότε θα δείξει τι θα γίνει. Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Βλέπετε τι γίνεται σε κάθε αγωνιστική».

Για τα ονόματα που κυκλοφορούν για αντικαταστάτες του Μπόγρη δήλωσε: «Δεν είμαστε στο καλοκαίρι. Είμαστε σε μια διαδικασία που οι παίκτες που κοιτάμε βρίσκονται σε ομάδες. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όταν θα έχουμε νέο θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση. Έχουν γίνει ενέργειες, δεν μπορώ να πω ονόματα. Θα κοιτάξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με την ομάδα. Αν το καταφέρουμε, θα είμαστε ευτυχείς».

Για το αν θα είναι τη Δευτέρα στην Πάτρα ο νέος παίκτης υποστήριξε: «Θα είναι πάρα πολύ καλό να είναι τη Δευτέρα. Αν και ξέρετε πως παίκτης που έρχεται τη Δευτέρα, με μένα δεν παίζει την Τρίτη. Θα πρέπει πρώτα να μάθει, να δει. Εκτός αν είναι πια τόσο έτοιμος».

Σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία του Μπόγρη και τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Οι στόχοι δεν μπαίνουν στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά το καλοκαίρι κι εμείς τους είπαμε από την αρχή. Μην ξεχνάμε, γιατί είναι λες και κάτι άλλαξε. Ο Γιώργος Μπόγρης ήταν εδώ όταν περάσαμε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και αποκλείσαμε τον Παναθηναϊκό, ήταν εδώ όταν γίναμε η πρώτη ομάδα που πέρασε στους 16, κάναμε νίκες μαζί του και ευχαριστούμε τον Γιώργο, γιατί μας βοήθησε. Θα δούμε τι θα γίνει για τον αντικαταστάτη του. Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάρουμε και κανέναν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα