Γιατράς: «Δώσαμε ευκαιρία στα νέα παιδιά και την άρπαξαν» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Γιατράς: «Δώσαμε ευκαιρία στα νέα παιδιά και την άρπαξαν» (vid)

bet365

Συγκινημένος και περήφανος ο Μάκης Γιατράς για τα παιδιά που «βγάζει» ο Προμηθέας από την Ακαδημία του.

Ο 48χρονος προπονητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απόφαση να χρησιμοποιήσει τους Μαντζούκα, Καφέζα, Κουρουπάκη και Μπασίνα από το 23ο λεπτό κι έπειτα, στην αναμέτρηση με το Λαύριο και είπε:

«Τολμούν κι οι προπονητές, αλλά πρώτα από όλα τολμάει κι η διοίκηση. Αυτό ήταν κάτι που άρεσε και στον κόσμο σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι, όχι για τη νίκη, αλλά επειδή είδαμε ότι ο κόσμος υποστήριξε τα παιδιά, σε ένα παιχνίδι που είχε φύγει η διαφορά και σε κάθε φάση ήταν μαζί τους. Αυτό ήταν για μένα ήταν ό,τι καλύτερο σήμερα!

Μην κρυβόμαστε, είχαμε πάρει διαφορά όταν τους έβαλα μέσα, αλλά και τα παιδιά έδειξαν συγκεντρωμένοι. Δεν φοβηθήκαμε όταν κατέβηκε το παιχνίδι στους 14 πόντους, που ήθελε χρόνο. Τους δώσαμε την ευκαιρία και τηνάρπαξαν.

Τους είπα να είναι συγκεντρωμένοι, για να μην με αναγκάσουν να τους βγάλω. Ήταν, όμως. Κάναμε μια καλή εμφάνιση γενικά σήμερα. Παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Μπολόνια».

Όσο για το αν είναι στόχος να καθιερωθούν μελλοντικά στην ανδρική ομάδα, υποστήριξε: «Αυτός είναι ο στόχος, δεν ξέρω αν μπορούμε να τον πετύχουμε. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε έλλειψη από Έλληνες παίκτες. Εμείς θέλουμε να βγουν νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε. Είναι και στο χέρι τους. Τα παιδιά που έχουμε είναι συγκεντρωμένα κι έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους. Να έχουν και υγεία και να τους βοηθήσει ο Θεός».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα