Καστρίτης: «Σήμερα εμφανίστηκαν έντεκα μάγκες στη Ρόδο»

Καστρίτης: «Σήμερα εμφανίστηκαν έντεκα μάγκες στη Ρόδο»

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός του Ηρακλή έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη μετά το «διπλό» του Ηρακλή στη Ρόδο... «Αρχικά, θα ήθελα να πω πολλά μπράβο και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα ήταν έντεκα μάγκες εδώ. Τόσους είχαμε σήμερα, γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και για ακόμη ένα παιχνίδι παίξαμε χωρίς έναν ξένο. Ο Γκάρετ είναι τραυματίας.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έβλεπε το ματς ως τελικό και ήθελε πολύ τη νίκη και είναι μία εξαιρετική και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Για εμάς, το ζητούμενο ήταν να μείνουμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι και να έχουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι και οι έντεκα παίκτες, είτε έπαιξαν λίγο, είτε πολύ, έδωσαν το κάτι παραπάνω για να φτάσουμε στη νίκη.

Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ. Εμείς ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και στη συνέχεια περάσαμε έναν μήνα με δύσκολα αποτελέσματα. Όμως, βλέπουμε ότι με την σκληρή δουλειά πατάμε και πάλι στα πόδια μας. Ξέρουμε ότι πολλά αποτελέσματα μπορεί να είναι απροσδόκητα και μπορεί να κάνουμε μεγάλες νίκες και κακές ήττες στο μέλλον.

Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να εμπιστευόμαστε τη δουλειά μας. Θέλουμε να συλλέγουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε στη διάρκεια αυτού του μαραθωνίου. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα