Χαραλαμπίδης: «Με την ίδια διάθεση και ενέργεια…»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χαραλαμπίδης: «Με την ίδια διάθεση και ενέργεια…»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Με τα χρονικά περιθώρια να είναι πολύ περιορισμένα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με την σημερινή μεσημεριανή προπόνηση, την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:30 στο PAOK Sports Arena για την 10η αγωνιστική της EKO Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές, εκτός του Zane Knowles, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο στο αριστερό πόδι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και έχει πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση και ενέργεια που δείξαμε στον αγώνα μας στη Γερμανία και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από την στιγμή που παίζουμε στο γήπεδό μας, εμείς θα πρέπει να καθορίσουμε τον ρυθμό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα