Καλογιαννίδης: «Ο Γκρίφιν και η καρδιά»

Καλογιαννίδης: «Ο Γκρίφιν και η καρδιά»

Gazzetta team
Καλογιαννίδης: «Ο Γκρίφιν και η καρδιά»

bet365

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ηρακλή (7/12, 15:30) και ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στάθηκε στην προσθήκη του Μάλκολμ Γκρίφιν στο ρόστερ των Ροδιτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα φίλοι μου,

Καλό μήνα και καλό μπασκετικό χειμώνα να έχουμε! Αρχικά να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μάλκολμ (Γκρίφιν). Είναι ένας έμπειρος παίκτης με θητεία στην Ελλάδα, στον Κολοσσό H Hotels παλιότερα και στην ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά τη Λίγκα και πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά! Όλοι μας τον βοηθάμε να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα και να ενσωματωθεί ευκολότερα στην ομάδα.

Για τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας δεν έχω να πω πολλά. Ξέραμε ποιόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν. Ωστόσο, θέλαμε σίγουρα να ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φοβερή και ήταν όμορφο που ήρθε τόσος κόσμος να παρακολουθήσει το παιχνίδι!

Τώρα έχουμε μπροστά μας δεύτερο σερί αγώνα στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ηρακλή. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Για μας είναι ένα όπως λέμε "must win game».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα