Μήτογλου: «Ο Πιτίνο ξέρει να μας εμπνέει, ανυπομονούμε για Ολυμπιακό» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μήτογλου: «Ο Πιτίνο ξέρει να μας εμπνέει, ανυπομονούμε για Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για αυτό που κάνει ιδιαίτερο τον Ρικ Πιτίνο και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη επί του Κολοσσού: «Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε νέο προπονητή, αυτά είναι στα συν της ομάδας. Ξέρουμε τη φιλοσοφία του, οι νέοι προσπαθούν να τον καταλάβουν. Μας δίνει νέα αύρα. Το επιθετικό μας ταλέντο είναι καλύτερο, έχουμε βάθος στον πάγκο κι αυτό μας δίνει πλεονέκτημα».

Όσο για αυτό που κάνει ιδιαίτερο τον Πιτίνο, υποστήριξε: «Είναι η εμπειρία και ο λόγος του. Ξέρει να μας εμπνεέι. Κάθε φορά μας λέει και μια διαφορετική ιστορία, με την οποία μας περνάει το μήνυμά του, για να μπούμε ανάλογα στο παιχνίδι».

Για το ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό στην Euroleague (06/12, 21:30) ανέφερε: «Μεγάλο ντέρμπι, το περιμένουμε όλοι πως και πως. Η αντιπαλότητα έχει ανέβει, γιατί τα παιχνίδια υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη πλέον. Ανυπομονούμε, πρέπει να παίξουμε σκληρά και περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να μας στηρίξει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα