Η υπόθεση Ζούρου δείχνει το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!

Αντώνης Καλκαβούρας Αντώνης Καλκαβούρας
Η υπόθεση Ζούρου δείχνει το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!

bet365

Ο Αντώνης Καλκαβούρας προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την απαράδεκτη μεθόδευση για την απόλυση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι κι εκτιμά ότι τέτοιες πρακτικές, εν έτει 2019, δεν τιμούν την ιστορία του συλλόγου και γυρίζουν το ελληνικό μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω!

Υπό άλλες συνθήκες, το αποχαιρετιστήριο party των παικτών του Παναθηναϊκού (8-0) στον Γιώργο Βόβορα, που καταχειροκροτήθηκε, η διαστημική εμφάνιση και η παρά ένα «πενηντάρα» (130-81) επί του Ηρακλή (3-5), η 5η συνεχόμενη "100άρα" (και 6η συνολικά σε 8 ματς) και το ρεκόρ στα εύστοχα τρίποντα (21/34 ήτοι 61,7%!), σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του Τζίμερ Φριντέτ (24π. & 4ασ. με 6/8 τρίποντα), θα έπρεπε να είναι το πλέον βασικό θέμα, σε ένα απολογιστικό κείμενο για την 8η αγωνιστική της EKO Basket League.

To μπάσκετ, άλλωστε, είναι πάνω απ' όλα δράση γι' αυτό και τα φώτα θα έπρεπε να είναι κυρίως στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν. Στη συλλογική προσπάθεια των «πρασίνων», δηλαδή, που τελείωσαν το ματς με 34 ασίστ και 26/39 δίποντα (66,6%), αλλά και στον Βουγιούκα (για τα 2/2 τρίποντα!), τον Ουάϊλι (18π. με 7/7διπ.) και τον Παππά (12π. & 10ασ.), που πλην του Φριντέτ, σε ατομικό επίπεδο έκλεψαν την παράσταση.

Αλλά και στον υπηρεσιακό προπονητή και πρώην συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα από την στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με τον "Άρτζι" και με ένα 4/4 (μεγαλύτερη αξία είχε το 2/2 εκτός έδρας στην Euroleague), βοήθησε τους πρωταθλητές σε μία κρίσιμη περίοδο που κύλησε «αναίμακτα», χάρη και στην δική του συμβολή.

Μετά από 10 ημέρες, στην μακροβιότερη εκ των τριών σύντομων θητειών σαν head-coach (με ρεκόρ 6-2), o 42χρονος τεχνικός επιστρέφει στα αρχικά του καθήκοντα και το «τριφύλλι» σαφώς πιο «ενισχυμένο» στον Ρικ Πιτίνο, που θα κάτσει στον πάγκο κόντρα στην Μπασκόνια.

Εκεί που έχει φτάσει το επαγγελματικό μπάσκετ, όμως, στη σύγχρονη εποχή, η συνολική εικόνα ενός οργανισμού δεν εξαρτάται μόνο απ' όσα δείχνουν οι παίκτες στο παρκέ. Αλλά και από τις αξίες, την φιλοσοφία και την ηθική των ανθρώπων που την απαρτίζουν και οι οποίοι με τις πράξεις και τους χειρισμούς τους, διαμορφώνουν την έξωθεν μαρτυρία απέναντι στην φίλαθλη κοινωνία.

Στην περίπτωση του Περιστερίου winmasters και της απροσδόκητης απόφασης της διοίκησής του να διακόψει τη συνεργασία με τον μέχρι στιγμής νο1 υποψήφιο για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς (βάσει της πορείας των «κυανοκιτρίνων»), Ηλία Ζούρο, αποδεικνύεται περίτρανα γιατί το μπάσκετ στην Ελλάδα, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η ανεξήγητη απόλυση του 53χρονου προπονητή μετά από μία εξαιρετική έως τώρα πορεία (2ο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 15 χρόνια και σε τροχιά πρόκρισης στους "16" του BCL), επειδή ο κατά τα άλλα απόλυτα σεβάσμιος και πολύ καλός στην δουλειά του, Αργύρης Πεδουλάκης (προσωπικός φίλος του διοικητικού ηγέτη του ΓΣΠ, Φίλιππου Κότση) απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, ισοδυναμεί με μία πρακτική που μας γυρίζει πολλά χρόνια και χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο ενός καταξιωμένου επαγγελματία που έχει κάνει κάτι περισσότερο από άψογα την δουλειά του.

Προς Θεού, δεν κριτικάρω την προτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου των δυτικών προαστίων προς το πρόσωπο του 55χρονου Περιστεριώτη τεχνικού, τον οποίο και εκτιμώ και σε τελική ανάλυση είναι γέννημα-θρέμμα της δυτικής όχθης, ενώ τρόπον τινά έχει «χτίσει» το κλειστό της οδού Τζον Κένεντι. Έστω κι αν και το περασμένο καλοκαίρι απαρνήθηκε την πρώην ομάδα του για τον πάγκο των «πρασίνων»...

Άλλωστε, τον ποιον θέλει ο κάθε Κότσης και ο κάθε Πανταζόπουλος, αποτελεί δικό τους λογαριασμό και δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Όταν όμως, στο 2019, υπάρχουν άνθρωποι που παρά την θητεία πολλών δεκαετιών στον χώρο (ως παίκτες και παράγοντες), μπαίνουν στην διαδικασία τέτοιου είδους μεθοδεύσεων (κάνοντας λόγο για διαφορετικό μήκος κύματος και απόσταση στην φιλοσοφία ανάμεσα σε ομάδα και προπονητή!), τότε κατά την ταπεινή μου άποψη, εκτιμώ ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα και οφείλουμε να το καταγράψουμε.

Όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τηρούν ούτε τους άγραφους νόμους ηθικής αθλητικής τάξης και δεν σέβονται προσφορές, αντί να έχουν την ευθιξία να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, τότε το μήνυμα που περνάει προς τα έξω είναι θλιβερό και άκρως οπισθοδρομικό. Και πέραν του ότι εκθέτει και το ίδιο σωματείο (που διώχνει έναν άκρως επιτυχημένο προπονητή) απέναντι στους φιλάθλους του,εν πολλοίς εξηγεί γιατί το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ είναι εγκλωβισμένο σε χειρισμούς και νοοτροπίες πεπαλαιωμένων συμπεριφορών, για τις οποίες έχουμε χρέος τουλάχιστον να φωνάξουμε.

Άραγε αντιλαμβάνονται πόσο κακό κάνουν και στον ίδιο Πεδουλάκη, με την αυτή την μεθόδευση, έστω κι αν προσωρινά την τεχνική ηγεσία αναλάβει ο επίσης συμπαθής και άξιος Νίκος Παπανικολόπουλος, μέχρι να κάτσει ο κουρνιαχτός; Ποιος θα είναι άραγε ο αντίκτυπος όλης αυτής της ιστορίας, αν σε έναν μήνα από τώρα ή το αργότερο καλοκαίρι, η διοίκηση ανακοινώσει την πρόσληψη του "Άρτζι"; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πίσω στο αγωνιστικό μέρος, τώρα, όπου η δεύτερη εφετινή νίκη (72-59) του Άρη (2-6) και η πρώτη μετά από επτά σερί ήττες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), έμελλε να έχει άκρως επιδραστικό χαρακτήρα για τρεις διαφορετικούς λόγους. Κατ' αρχήν γιατί οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα και έμειναν ζωντανοί στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού (αν έχαναν θα βρίσκονταν στην πιο δυσχερή θέση).

Κατά δεύτερον γιατί η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη μετά από 1,5 μήνα, έφτασε και περίσσεψε για την ολική μεταμόρφωση, την καλύτερη εφετινή εμφάνιση της ομάδας αλλά και την παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της. Κατά τρίτον, γιατί το αποτέλεσμα στο “Nick Galis Hall”και η μόλις 2η ήττα του Περιστερίου (6-2), έμελλε να δώσει την αφορμή για μία από τις ντροπιαστικές «απολύσεις» στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για τον «πάλαι ποτέ αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, η παρουσία του 25χρονου point-guard (27π., 5ρ. & 4ασ. με 9/9 βολ. & 9/11 διπ.) στο παρκέ ήταν κάτι περισσότερο από καταλυτική και βοήθησε τους γηπεδούχους να νικήσουν πολύ ευκολότερα του αναμενόμενου.

Η συνεισφορά του (μ.ο. 25,5π. σε 2 ματς) βοήθησε τους γηπεδούχους και στην άμυνα, όπου «κατέβασαν» κατά 28 πόντους το μέσο παθητικό που είχαν πριν το ματς, ενώ ο βαθμός της καταλυτικής του επίδρασης, φαίνεται από το ότι ο Άρης μετράει 2/2 στο πρωτάθλημα με τον “Μπόχω” και 0/6 χωρίς αυτόν!

Το Περιστέρι (6-2) κουρασμένο από τις έξι συνεχόμενες εβδομάδες με «διπλές» υποχρεώσεις βρέθηκε στο πρώτο άσχημο απόγευμα στο εφετινό πρωτάθλημα και με 57,1% στις βολές και 21/63 σουτ εντός πεδιάς (33,3%), δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση και αναπόφευκτα γνώρισε την πρώτη εφετινή του ήττα με χωρίς να προβάλει ουσιαστική αντίσταση. Το timing της απομάκρυνσης του Ηλία Ζούρου πάνω στην διακοπή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο...

Στην Πάτρα, η παραδοχή του Μάκη Γιατρά (μετά το ματς με την Ουλμ) ότι η ομάδα του δεν παίζει καλά τελευταία, βρήκε εφαρμογή και στο ματς με τον Πανιώνιο (2-6), όπου ο Προμηθέας (6-2) χρειάστηκε να ανατρέψει εις βάρος του διαφορές σε πρώτο (12-19 στο 9'33") και δεύτερο μέρος (49-51 στο 25') για να επιστρέψει στις νίκες (87-76) και να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του.

Τα καλά αμυντικά διαστήματα που είχαν ως αποτέλεσμα τα συνολικά 12 κλεψίματα και η επιθετική ισορροπία μεταξύ ρακέτας και περιφέρειας, ήταν τα κλειδιά για την 7η διαδοχική νίκη των γηπεδούχων στο "Δημήτριος Τόφαλος" σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε ένα ματς που οι Χολ (23π. & 7ασ.), Έλις (13π., 14ρ., 2κοψ. & 3κλ.) και Ρόμπινσον (18π. με 3/3 τριπ.) είχαν μαζί, πάνω από το 50% της ομάδα τους σε πόντους (54/87), ριμπάουντ (19/37) και ασίστ (10/18)!

Οι «κυανέρυθροι» (Σάμιουελς 19π., 11ρ., 2ασ. & 2κλ. με 2/2 τριπ.) επέστρεψαν στη Νέα Σμύρνη, έχοντας θετικό πρόσημο από την εικόνα τους στην αχαϊκή πρωτεύσουσα, δυσκολεύοντας αρκετά τον αντίπαλό τους κι αφήνοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο τον Λίνο Γαβριήλ, που δεν είχε στην διάθεσή του τον Βόσνιο Πάσαλιτς, που επέστρεψε στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να θεωρείται σύμπτωση, κάτι που σημαίνει ότι η 2η εφετινή εκτός έδρας νίκη (86-79) του Κολοσσού (4-4) επί του Ιωνικού (τον νίκησε και κλειστό του Πλάτωνα για το Κύπελλο), δείχνει ότι βάσει απόδοσης, οι Ροδίτες θα έπρεπε να βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία και σε καμία περίπτωση οριακά μέσα στην 8άδα! Ειδικότερα, αν είχαν καλύτερη στην τύχη στις τρεις ήττες που έχουν κάνει έως τώρα στον πόντο (από Προμηθέα εκτός και Λαύριο και Λάρισα εντός)!

Στο Λαύριο (5-3), η 3η εφετινή «τριαντάρα» του Κιθ Λάνγκφορντ (33π. & 5ασ. με 12/21 σουτ) στα τέσσερα τελευταία ματς της ΑΕΚ (5-3) σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και έβαλε «υπέγραψε» την 3η συνεχόμενη νίκη (73-60) των «κιτρινόμαυρων».

Οι Λαυριώτες (Κάϊλ 17π. & 4ρ.) κράτησαν την «Ένωση» χαμηλότερα από τα επιθετικά της standards πριν από το τζάμπολ (μ.ο. 79,1π.), αλλά ήταν τρομερά άστοχοι (35,2% στα σουτ) των παικτών και η χαμηλότερη παραγωγικότητα της εφετινής σεζόν, στέρησε από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη την ισοφάριση του καλύτερου ξεκινήματος (με ρεκόρ 6-2 τη σεζόν 2017-18) στην σύντομη ιστορία της στην Α1 Κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» (Γιαννόπουλος 15π. με 4/6 τριπ.) που ήταν πολύ σοβαροί και σούταραν με 85,7% στις βολές (12/14), συνέχισαν το σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων στην άμυνα (μ.ο. 61,5π. στα επτά τελευταία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη) και συμπλήρωσαν μία τριάδα νικηφόρων αγώνων.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει την διακοπή των αγώνων στο BCL, για να διαπιστώσει οριστικά κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Μάριο Τσάλμερς , ενώ η επιστροφή του Ρέϊ θα αποφορτίσει λίγο τον 36χρονο Λάνγκφορντ που στους τέσσερις τελευταίους αγώνες παίζει κατά μ.ο. 33,5 λεπτά συμμετόχής.

Στο κλειστό της Νεάπολης, ο Ήφαιστος (5-3) πιστοποίησε την αμυντική ταυτότητα που τον χαρακτηρίζει από το ξεκίνημα της σεζόν (καλύτερη άμυνα με μ.ο. 67,3π.) και κρατώντας για τρίτη φορά φέτος (και για 2η σερί αγωνιστική) τον αντίπαλό του κάτω από τους 60 πόντους, έκανε το 5/6 φέτος σε ματς που ο αντίπαλός του δεν ξεπερνά το φράγμα των 70!

Η μεγάλη διαφορά έγινε στο στο 8λεπτο από το 7' έως και το 15', όπου η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου «έτρεξε» ένα σερί 15-2, περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε 0/16 σουτ και 2/6 βολές, ενώ το 25,3% εντός πεδιάς και τα 7/40 τρίπ. (17,5%), αποτελούν ενδεικτικά νούμερα για το πόσο σκούρα τα βρήκαν οι γηπεδούχοι!

Οι νησιώτες (Τζ.Σμιθ 17π., 4ρ., 3ασ. & 3κλ.) πήραν μεγάλη βοήθεια από τους ξένους τους που πέτυχαν το 74,6% των πόντων τους, σε αντίθεση με την Λάρισα (2-6), που δεν θύμισε σε τίποτε την ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την Ρόδο, παρουσιάζοντας και πάλι αποκαρδιωτική εικόνα εντός έδρας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου που συνήθως παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων, έχει τον χειρότερο απολογισμό στο γήπεδό της (ρεκόρ 1-4), το χαμηλότερο ποσοστό έξω από τα 6,75 (25,6%), ενώ κομβικό ρόλο στην χειρότερη εφετινή εμφάνιση των Θεσσαλών, έπαιξε το πολύ άσχημο απόγευμα του Νώντα Παπαντωνίου (10π., 6ρ. & 4ασ. με 1/9 τριπ.), του οποίου η απόδοση αποτελεί βαρόμετρο για την συνολική τους εικόνα.

Η ενσωμάτωση του νεοαποκτηθέντα Μπράντον Ρας, αναμένεται πως και πως, καθώς ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέϊτ Ουόριορς (2015) είναι σύμφωνα με τον Χαλκιδαίο τεχνικό είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ομάδα. Ακόμη κι αν έχει να παίξει μπάσκετ, σχεδόν 2,5 χρόνια!

Στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, πάντως και αν εξαιρέσουμε ένα μικρό διάστημα (από τα τέλη του ημιχρόνου μέχρι το 25ο λεπτό), η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη (Κρομά 17π., 6ρ., 5ασ. & 2κλ.) έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην εφετινή σεζόν, είχε πολύ ορθολογιστικές επιλογές (82,7% στις βολές και 51,1% στα δίποντα), κυριάρχησε σε όλες τις βασικές «λεπτομέρειες» του αγώνα (22ασ./8λ.) και νίκησε έναν ποιοτικό αντίπαλο, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (έφτασε την διαφορά μέχρι και το +15, δύο λεπτά πριν από το τέλος).

Σημαντική συνεισφορά είχαν και δύο παίκτες (Μωραϊτης 9π., 6ρ. & 6ασ. & Τσαμλπούρης 8π.), που πριν λίγα χρόνια αποκτήθηκαν από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου, οι οποίοι όμως, δεν έτυχαν ποτέ της στήριξης που αναλογεί σε τέτοια επένδυση.

Τα 17 λάθη των γηπεδούχων και το φυσιολογική "off" του Μαυροκεφαλίδη (10π. & 8ρ. με 1/8 σουτ), που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα γιατί έχασε τον πατέρα του, στοίχισαν στην ομάδα του Νίκου Βετούλα, από τη στιγμή που και ο Στιβ Μπαρτ τζούνιορ (9π. & 4ασ. με 3/14 σουτ) «έσπασε τα καλάθια».

Οι Νικαιώτες, που εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, πήραν μεγάλη βοήθεια από τον καλύτερο εφετινό Χαραλαμπόπουλο (20π., 3ρ. & 2κλ. με 7/8 σουτ) και τον Τζαμάλ Τζόουνς (17π. & 6ρ.), στους οποίους οφείλεται εν πολλοίς το ότι η διαφορά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο κλειστό της Πυλαίας, το 22-0 του πρώτου 5λέπτου και το +27 (35-8) στο 11', έδωσαν πρόωρο τέλος στη σεμνή τελετή της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο (2-6), με τον ΠΑΟΚ (3-5) να αποδεικνύει συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες, ότι είναι άλλη ομάδα υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Η απελευθέρωση του Αντουέϊν Ουίγκινς (17π. & 12ρ.), η σταδιακή άνοδος του Μαργαρίτη (11π., 5ρ. & 2κλ.), που έχει διπλασιάσει την παραγωγικότητά του στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος (μ.ο. 10,7π. σε σχέση με τους 5,5π. μέχρι την 4η αγωνιστική), καθώς και η αποτελεσματικότητα του inside game (οι τρεις ψηλοί της ομάδας είχαν 36π. & 23ρ. με 15/21 σουτ), εξηγούν απόλυτα το τελικό 78-56 και αποτελούν εκ των σημαντικών παραμέτρων της ολικής επαναφοράς του «δικεφάλου του Βορρά», που αποτυπώθηκε πιο έντονα στις δύο πρόσφατες πολύ σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες επί της Μπρίντιζι και της Σαραγόσα.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε την ομάδα του να πισωγυρίζει στην προ της νίκης επί της ΑΕΚ εποχή, όταν τα περίμενε όλα από τον Κόνερ Φράνκαμπ (18π., 6ασ. & 3κλ. με 3/8 τριπ.) και δεν μπορούσε να σκοράρει πάνω από 60 πόντους (μ.ο. 58,5π. στις πρώτες 4 αγωνιστικές). Ειδικότερα μετά από νίκη επί του Προμηθέα, για τους Κρητικούς (χειρότερη επίθεση με μ.ο. 64,0π.) είναι επιεικώς απαράδεκτο να πετυχαίνουν το πρώτο τους καλάθι μετά από 6,5 λεπτά και μετά από 0/7 σουτ και 6 λάθη!

Υγ.: Ο «Γηραιός» δεν μπορεί να κριθεί μετά από ένα τέτοιο ματς, στο οποίο είχε 24 λιγότερα ριμπάουντ και δέχτηκε συνολικά 130 πόντους! Παρ' αυτά, ο 26χρονος Καναδός γκαρντ, Ολιβιέ Χάνλαν (24π. & 4ασ. με 10/16 σουτ) είναι παίκτης που θα είχε θέση σε οποιαδήποτε ομάδα πλην των «αιωνίων αντιπάλων» και αξίζει ιδιαίτερης μνείας (ήταν νο42 στο draft του 2015 από την Γιούτα Τζαζ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!