Απίθανο κι όμως... ελληνικό: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζούρος από το Περιστέρι!

Απίθανο κι όμως... ελληνικό: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζούρος από το Περιστέρι!

Αντώνης Καλκαβούρας
Απίθανο κι όμως... ελληνικό: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζούρος από το Περιστέρι!

bet365

Το Περιστέρι winmasters επέστρεψε φέτος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από 15 χρόνια, βρίσκεται στη 2η θέση της ΕΚΟ Basket League και πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ηλίας Ζούρος ενημερώθηκε ότι μάλλον τελειώνει από την ομάδα. Ποιο είναι το σενάριο της επόμενης μέρας!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προσανατολίζεται στην απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου, που συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργο Πανταζόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε για την δυσαρέσκεια (!) της διοίκησης και διαμήνυσε ότι το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας τους, βρίσκεται υπό εξέταση! Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρη πληροφόρηση του gazzetta.gr, πρόθεση των διοικούντων της ομάδας των δυτικών προαστίων, είναι να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία, κάτι για το οποίο πρέπει να συμφωνήσει ο 53χρονος τεχνικός.

Όλα αυτά έπειτα από την ήττα από τον Άρη στο Nick Galis Hall, μόλις τη δεύτερη στο πρωτάθλημα για το Περιστέρι, που παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης από τις αρχές της σεζόν, έχει ρεκόρ 3-3 στο BCL και συνεχίζει να διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας μετά από την πρόκριση του στα ημιτελικά έπειτα από 15 χρόνια.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη αυτή εξέλιξη φέρεται ότι έπαιξε ρόλο η λύση της συνεργασίας του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Περιστεριώτης προπονητής, γέννημα - θρέμμα των «κυανοκίτρινων» - διατηρεί στενές σχέσεις με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ, Φίλιππο Κώτση και ίσως μελλοντικά (αρχικά την ομάδα θα αναλάβει ο συνεργάτης του Νίκος Παπανικολόπουλος) να προωθηθεί στην θέση του.

Στον Ζούρο, μεταξύ άλλων καταλογίζεται (!) και ο «παραγκωνισμό» του φερέλπιδα point-guard, Ζώη Καράμπελα, ο οποίος άρχισε τη σεζόν με πρόβλημα στο πέλμα κι έχασε μεγάλο μέρος της χρονιάς, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των υπολοίπων. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί ως το βράδυ, σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά από τη στιγμή που έγινε την εβδομάδα της διακοπής του BCL...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα