Μποχωρίδης: «Η διοίκηση δίνει τους παίκτες με την ανακοίνωση που έβγαλε»

Μποχωρίδης: «Η διοίκηση δίνει τους παίκτες με την ανακοίνωση που έβγαλε»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Η διοίκηση δίνει τους παίκτες με την ανακοίνωση που έβγαλε»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για τη σπουδαία επιστροφή του, έριξε και το… καρφί του για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ μετά τη βαριά ήττα στη Λήμνο από τον Ήφαιστο.

Ο αρχηγός του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «θέλαμε πολύ τη νίκη. Προερχόμασταν από έξι ήττες, ήταν για μας κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή του αγώνα θέλαμε να κάνουμε, να δείξουμε πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος ήρθε και μας στήριξε. Είμαι χαρούμενος που παίξαμε καλό μπάσκετ και κερδίσαμε σχετικά άνετα». Ρωτήθηκε για το αν ο Άρης (βάσει της συνολικής εμφάνισης) έχει ανάγκη τον Μποχωρίδη και απάντησε: «Ο Μποχωρίδης σίγουρα θέλει τον Άρη. Ένιωθα καλά μπαίνοντας στο γήπεδο, σα να μην έλειψα ούτε μια μέρα».

Σχετικά με την επίδραση που είχε στο παιχνίδι της ομάδας, του στάθηκε και στην απαράδεκτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ μετά τον αγώνα με τον Ήφαιστο, όπου ουσιαστικά κατηγόρησε τους παίκτες. «Αυτό που νιώθω είναι ότι μπορώ να δώσω τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είχαμε έναν ενθουσιασμό από την αρχή και δείξαμε πόσο θέλαμε το παιχνίδι στα μικρά πράγματα. Σε μια άμυνα, ένα ριμπάουντ. Στην ομάδα υπάρχει πίεση, έξι συνεχόμενες ήττες και μετά το τελευταίο ματς, η διοίκηση ουσιαστικά δίνει τους παίκτες με βάση την ανακοίνωση που έβγαλε. Νιώθεις ότι δεν έχεις δίπλα σου κάποιον, να σε στηρίξει. Δεν ξέρω αν είναι ενοχλητική, αλλά νιώθεις ότι δεν είσαι οικογένεια. Αυτά τα προβλήματα λύνονται με τη διοίκηση να έρχεται εδώ και να μιλήσει μαζί μας.

Τέλος, αναφέρθηκε τόσο στην επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση όσο και στις υποστηρικτικές ενέργειές τους. «Αφιερώνουμε στον κόσμο την προσπάθεια και μετά τη νίκη. Είναι για μένα μια ακόμη χρονιά που γίνεται με τους οργανωμένους, είχε συμβεί και στην πρώτη μου χρονιά,. Και τότε η διοίκηση δεν είχε να πληρώσει και τότε κουπόνια από τον SUPER 3. Και μόνο η κίνηση είναι αξιέπαινη. Τους ευχαριστούμε για τις ενέργειες αλλά και για την παρουσία τους στην τελευταία προπόνηση. Εκεί νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν το μέγεθος και τη δυναμική του κόσμου της ομάδας. Μας βοήθησε αυτό, νιώσαμε ότι είναι δίπλα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα