Μαρκόπουλος: «Καταλύτης ο Μποχωρίδης, παρέσυρε και τους συμπαίκτες του»

Μαρκόπουλος: «Καταλύτης ο Μποχωρίδης, παρέσυρε και τους συμπαίκτες του»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Καταλύτης ο Μποχωρίδης, παρέσυρε και τους συμπαίκτες του»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην επίδραση του Λευτέρη Μποχωρίδη στο παιχνίδι του Άρη αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε (περίπου) 30 πόντους λιγότερους σε σχέση με τον μέσο όρο της.

Αρχικά ο προπονητής του Άρη είπε… «αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι γιατί είναι καλή ομάδα και το αποδεικνύει στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματά του. Έχει αξία και ταλέντο. Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη ο οποίος ήταν εδώ, έδωσε ενέργεια στην ομάδα κι αυτό ήταν ένα σημείο που επηρέασε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρουσίασαν άλλο πρόσωπο και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στιλ. Να κερδίζουμε κάθε φάση του αγώνα και μέσα από τη δυνατή άμυνά μας να δημιουργούμε προϋποθέσεις. Η άμυνά μας ήταν σκληρή και δυνατή απέναντι σε μια ομάδα με υψηλό ποσοστό στην επίθεσή της».

Εκεί ρωτήθηκε για την απόδοση του Μποχωρίδη και απάντησε: «Οι 27 πόντοι που σημείωσε δεν είναι λίγοι. Όταν βρίσκεις λύσεις στην επίθεση, ανεβαίνει το ηθικό σου για να παίξεις καλύτερη άμυνα. Εμείς πιέσαμε περισσότερο στην άμυνα και ταυτόχρονα να δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για το αποτέλεσμα που ήρθε. Σήμερα ο Μποχωρίδης ήταν καταλύτης στο παιχνίδι και παρέσυρε όλους τους παίκτες να παίξουν ακόμη περισσότερο από αυτό που μπορούσαν, μαζί με τον κόσμο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα