Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε άμυνα σε υψηλό επίπεδο, αξίζει το σεβασμό όλων το Λαύριο»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε άμυνα σε υψηλό επίπεδο, αξίζει το σεβασμό όλων το Λαύριο»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησαν για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ κι απένειμε τα εύσημα στο Λαύριο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή τους νίκη επί ενός αντιπάλου, ο οποίος αξίζει το σεβασμό νομίζω όλων μας για την προσπάθεια που κάνει και την εικόνα που δείχνει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε σήμερα εδώ θα έπρεπε να περιορίσουμε μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και ταλέντο. Στηρίζεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εδώ μεταξύ τους, στο ταλέντο το οποίο έχουν και στον ενθουσιασμό με τον οποίο παίζουν. Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, μάς έδωσε το δικαίωμα να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και σε συνδυασμό με κάποια σουτ που βάλαμε σε κρίσιμες στιγμές και άνοιξαν τη διαφορά πήραμε μία νίκη που για μας είναι σημαντική και χρήσιμη.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Χρήστο Σερέλη και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνει στο Λαύριο και εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο το δύσκολο που έχουμε μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα