Γαβριήλ: «Εύχομαι στον Προμηθέα να εκπληρώσει το όνειρο και να πάει στην EuroLeague»

Gazzetta team
Γαβριήλ: «Εύχομαι στον Προμηθέα να εκπληρώσει το όνειρο και να πάει στην EuroLeague»

bet365

Ο Λίνος Γαβριήλ εξήγησε πως το ζητούμενο για τον Πανιώνιο είναι να αλλάξει τη νοοτροπία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είπε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την ήττα από τον Προμηθέα:

«Αρχικά, επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Πάτρα κι αντιμετωπίζω τον Προμηθέα, θα ήθελα να συγχαρώ το όλο οικοδόμημα, τον κύριο Λιόλιο και τον κύριο Γιατρά, για τον οποίο έχω μεγάλη εκτίμηση, βλέποντας από πού ξεκίνησε, καθώς πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο προπονητή. Με την εμπιστοσύνη που έλαβε από τη διοίκηση της ομάδας απέδειξε τι μπορεί να πετύχει κάποιος που εργάζεται σκληρά. Του εύχομαι να εκπληρώσει το όνειρό του να πάει στην Ευρωλίγκα, καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για τη νίκη.

Όσον αφορά εμάς, ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε κόντρα στο Λαύριο. Είχαμε νέα πρόσωπα, τα οποία, όπως είναι λογικό, δεν προσαρμόστηκαν άμεσα, ενώ αυτήν την εβδομάδα είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Πάσαλιτς επέστρεψε στην πατρίδα του, καθώς απέκτησε παιδί, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, πχ Λαμπρόπουλος.

Θεωρώ ότι δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Ενώ ήμασταν ανταγωνιστικοί, σε μερικά σημεία δεν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που μας έδινε ο Προμηθέας να σκοράρουμε, κι έτσι κατάφερε ο Προμηθέας να πάρει τη νίκη. Δεν είμαστε της νοοτροπίας ότι πρέπει να χαρούμε επειδή χάσαμε με λίγους πόντους από τον Προμηθέα. Είπα και στα παιδιά ότι πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Αυτό δε συνέβη σήμερα. Είναι πνευματικό το θέμα, αλλά στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και ότι με οποιονδήποτε και να παίζουμε να κυνηγάμε κάθε κατοχή, γιατί είμαστε ο Πανιώνιος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα