Γιατράς: «Μου το λέει και η γυναίκα μου "δεν φώναζες, δεν είσαι καλά"»!

Γιατράς: «Μου το λέει και η γυναίκα μου "δεν φώναζες, δεν είσαι καλά"»!

Gazzetta team
Γιατράς: «Μου το λέει και η γυναίκα μου "δεν φώναζες, δεν είσαι καλά"»!

bet365

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε τις... ψύχραιμες αντιδράσεις του στα παιχνίδια του Προμηθέα και ξεκαθάρισε ότι στόχος των Πατρινών είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη επί του Πανιωνίου:

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχαμε μηδέν φάουλ και είχαμε δεχθεί 5 ή 6 αιφνιδιασμούς, που σημαίνει ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Με την ποιότητα κάποιων παικτών και κάποια ατομικά καλάθια καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε, έκλεισε ένας πρώτος κύκλος δύσκολων αγώνων, θα ξεκουραστούμε 2 μέρες και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρότι η ώρα (15:45) δεν προσφέρεται για μπάσκετ. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στο σκορ και με πολλές ωραίες φάσεις».

Για την γεύση που του αφήνει αυτή η δύσκολη σειρά αγώνων που ολοκληρώθηκε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είμαι πρώτοι στον όμιλό μας στο Eurocup, έχουμε περάσει στην επόμενη φάση, βρισκόμαστε στους 4 του κυπέλλου και στη 2η θέση στην Ελλάδα. Το μόνο που με στεναχωρεί ότι δεν παίζουμε το όμορφο μπάσκετ που επιθυμούμε».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Η βαθμολογική σημασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Πέρυσι η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη κι εμείς τέταρτοι, αλλά είναι πάντα θέμα γοήτρου, καθώς κι οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν».

Για τον ποιον αντίπαλο επιθυμεί στο Κύπελλο: «Δεν προτιμάω κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο. Σκοπός του Προμηθέα είναι να πάρει το κύπελλο. Δεν είναι στόχος μας να πάμε απλά στον τελικό, αλλά να πάρουμε το Κύπελλο».

Στην παρατήρηση πως στη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν ο… συνηθισμένος του εαυτός και πως αρκετή ώρα καθόταν στην καρέκλα του και φώναζε λιγότερο, ο Γιατράς απάντησε με χιούμορ: «Μου τα λέει και η γυναίκα μου όταν γυρίζω σπίτι. "Σήμερα ήσουν άρρωστος δεν ήσουν καλά.. Δεν φώναζες, δεν έκανες…". Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Ήμασταν άρρωστοι τέσσερις παίκτες, αλλά και εγώ. Οπότε έχω λίγο εξαντληθεί.

Τώρα πήρα κάτι πολυβιταμίνες, οπότε θα είμαι καλύτερα, θα πάρω ενέργεια και την επόμενη εβδομάδα θα είμαι πάλι στην τσίτα»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα