Παπανικολόπουλος: «Ο Άρης θα έχει πολύ μεγάλη πίεση»

Παπανικολόπουλος: «Ο Άρης θα έχει πολύ μεγάλη πίεση»

Gazzetta team
Παπανικολόπουλος: «Ο Άρης θα έχει πολύ μεγάλη πίεση»

bet365

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται το Περιστέρι winmasters, που προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο (24/11, 5μ.μ., ΕΡΤ Sports HD) αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

«Παίζουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Αλεξάνδρειο και προφανώς με μια ομάδα που θα έχει πολύ πίεση.Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και ενέργεια, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο συνεργάτης του Ηλία Ζούρου Νίκος Παπανικολόπουλος για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στην Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, στο οποίο η άμυνα μας θα είναι το κλειδί. Πρέπει να πιέσουμε πολύ τον αντίπαλο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να μην αφήσουμε τον Άρη να κάνει το παιχνίδι του».

Ο Ηλίας Ζούρος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, ενώ πριν την απογευματινή προπόνηση τους έδειξε σε βίντεο τον αντίπαλο, αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Επισήμανε τις αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης πάνω στις οποίες θα «χτυπήσουν» οι παίκτες του Περιστερίου winmasters για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα