Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε τον ρυθμό του αγώνα»

Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε τον ρυθμό του αγώνα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Να καθορίσουμε τον ρυθμό του αγώνα»

bet365

Με βίντεο και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings στην PAOK Sports Arena (23/11, 15:45).

O προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας για τον αγώνα με τους Κρητικούς, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Στο γήπεδό μας, θέλουμε να καθορίζουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα και νομίζω είναι σημαντικό κομμάτι ο έλεγχος του ρυθμού και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να παίξουμε. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει κατεύθυνση μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Οι νίκες που έκανε το Ρέθυμνο εναντίον της ΑΕΚ και του Προμηθέα, δείχνουν ότι έχει βρει ρυθμό και έναν αρκετά καλύτερο τρόπο λειτουργίας σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και το ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Η παρουσία του κόσμου έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς μας δίνει τεράστια δυναμική. Αυτή η ομάδα, καλώς ή κακώς παίζει και με τον ενθουσιασμό της και θεωρώ ότι σε ένα γήπεδο που θα έχει πολύ κόσμο, τα παιδιά θα παίξουν πολύ διαφορετικά, θα παίξουν και για τον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα