Γκίκας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από νίκη»!

Κάτια Πετροπούλου
Γκίκας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από νίκη»!

bet365

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε πως η ήττα από τη Ράστα Βέχτα έχει πεισμώσει την ΑΕΚ, που θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με το Λαύριο (23/11, 17:45).

Ο γκαρντ της «Βασίλισσας» έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε πεισμώσει

Έχουμε μπροστά μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με το Λαύριο. Μία ομάδα, που μέχρι στιγμής διανύει εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα, με ρεκόρ 5-2. Στηρίζεται στον ενθουσιασμό της, στο νεανικό της ρόστερ αλλά και στη φιλοσοφία του προπονητή της, με το γρήγορο μπάσκετ να είναι το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού της.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα της Τρίτης στο BCL με τη Ράστα Βέχτα. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε όλα τα ματς. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Έχουμε δουλέψει πολύ αυτές τις ημέρες, που είχαμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Μας έχει πεισμώσει πολύ η ήττα της Τρίτης και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα