«Zoom Freak 1»: 5 παίκτες της ΕΚΟ Basket League μιλούν στο gazzetta.gr για το παπούτσι του Αντετοκούνμπο! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
«Zoom Freak 1»: 5 παίκτες της ΕΚΟ Basket League μιλούν στο gazzetta.gr για το παπούτσι του Αντετοκούνμπο! (pics)

bet365

Κακλαμανάκης, Λαμπρόπουλος, Χολ, Οκερέαφορ και Έβανς φορούν το signature shoe του Γιάννη Αντετοκούνμπο, «Nike Zoom Freak 1», στους αγώνες των ομάδων τους λένε τις εντυπώσεις τους στο gazzetta.gr.

Στις 28 Ιουνίου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε το νέο του παπούτσι, «Zoom Freak 1», σε συνεργασία με την Nike, και ήδη τον Σεπτέμβριο το «Sports Illustrated» το κατέταξε στο Νο6 των signature shoes του ΝΒΑ.

Έκτοτε, ο «Greek Freak» και τα αδέρφια του τα έχουν λανσάρει σε διαφορετικά χρώματα, παίκτες έχουν φορέσει ακόμα και custom made, βάζοντας την δική τους «πινελιά» πάνω, ενώ πρόσφατα ο περσινός MVP της κορυφαίας λίγκας έκανε εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό γαλάζιο-χρυσό ζευγάρι.

Το παπούτσι του ηγέτη των Μπακς φυσικά δεν λείπει κι από την Ελλάδα, πόσω μάλλον από την ΕΚΟ Basket League! Αρκετοί είναι οι παίκτες που το προτιμούν και πέντε από αυτούς είπαν τις εντυπώσεις τους στο gazzetta.gr.

Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΑΕΚ)

«Μού αρέσει πολύ, γιατί είναι ελαφρύ, κάτι που με βολεύει, γιατί προτιμώ τα ελαφριά παπούτσια και τα χαμηλά, παρόλο που είμαι ψηλός. Με έχουν βολέψει πολύ, σε προπονήσεις και αγώνες. Επέλεξα το μαύρο, γιατί μού άρεσε περισσότερο και ταιριάζουν με τις μαύρες εμφανίσεις της ΑΕΚ».

Φώτης Λαμπρόπουλος (Πανιώνιος Su Casa)

«Είναι πολύ ωραίο παπούτσι και πολύ άνετο. Θεωρούνται πολύ καλά και όντως έχουν καλά πατήματα. Μού άρεσε το μαύρο - χρυσό, το "welcome to America", αλλά έχω φτιάξει κι ένα personalized σε μπλε - ασπρο».

Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας Πάτρας)

«Άρχισα να τα φοράω από την αρχή της σεζόν. Όταν πήγαμε στη Λάρισα για το παιχνίδι, πήγα εκεί σε ένα μαγαζί και τα πήρα. Τα είχε πάρει πρώτα ο Οκτάβιους (Έλις), έλεγε ότι είναι πολύ άνετα κι εγώ έψαχνα νέα παπούτσια. Τα δοκίμασα κι είδα ότι ήταν πολύ μαλακά και μού άρεσε αυτό. Είναι ίσως τα πιο άνετα παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ στην καριέρα μου. Σίγουρα θα τα φοράω για πολύ ακόμα».

Τέντι Οκερέαφορ (Ηρακλής)

«Είχα πάει στην παρουσίαση του παπουτσιού, όταν ο Γιάννης είχε έρθει στην Αθήνα κι έκανε το τουρνουά στα Σεπόλια. Είχε πάρει μέρος μια ομάδα από το Λονδίνο, οπότε πήγα να την υποστηρίξω (σ.σ. είναι Βρετανός). Ο φίλος μου μού έδωσε ένα ζευγάρι παπούτσια και μού άρεσαν πολύ. Μού αρέσει το στυλ τους και το ότι είναι χαμηλά, ελαφριά και προσφέρουν αρκετή προστασία στο πόδι. Τα μαύρα ήταν τα... original παπούτσια, αλλά σίγουρα θα αγοράσω σύντομα και σε άλλο χρώμα».

Σον Έβανς (Ήφαιστος Λήμνου)

«Μού αρέσει πολύ το παπούτσι του! Είναι άνετα και ελαφριά, κάτι που μου επιτρέπει να κινούμαι όπως θέλω στο παρκέ. Είναι πολύ μαλακά στο πόδι και την ίδια στιγμή πολύ σταθερά. Επέλεξα τα άσπρα, γιατί έψαχνα ένα παπούτσι που να ταιριάζει με τις εντός έδρας εμφανίσεις μας και τα άσπρα ήταν πολύ ωραία!».

ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ «NIKE ZOOM FREAK 1»

Νίκος Παππάς

Ανδρέας Χριστοδούλου

Κέντρι Ρέι

Κουέντον ΝτεΚόζι

Κώστας Σλούκας

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Κώστας Παπανικολάου

Βασίλης Σπανούλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα