ΑΕΚ: Οι τρεις «μνηστήρες» και το «θέλω» του Γιαννόπουλου

ΑΕΚ: Οι τρεις «μνηστήρες» και το «θέλω» του Γιαννόπουλου

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Οι τρεις «μνηστήρες» και το «θέλω» του Γιαννόπουλου

bet365

Η ΑΕΚ έχει... υπεργεμίσει το ρόστερ της και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κάποια αποχώρηση. Τι συμβαίνει με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Μετά την... αιφνίδια απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, η ΑΕΚ έφτασε τους 18 παίκτες συνολικά στο ρόστερ της (είναι δηλωμένοι στην ΕΚΟ Basket League και οι μικροί Πράπας, Τίγκας, Σπύρογλου, ενώ στο BCL ο Μάριο Τσάλμερς) και πολύς λόγος έχει γίνει για το ποιος παίκτης ενδέχεται να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Όλα τα ενδεχόμενα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου φαίνεται πως είναι ανοιχτά, ενώ ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας, υποστήριξε σε συνέντευξή του στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» πως «Ίσως το ρόστερ να είναι λίγο παραπάνω γεμάτο. Θα κοιτάξουμε τις επιλογές και εάν χρειάζεται κάποιο παιδί να φύγει, τότε θα το δούμε στη συνέχεια. Θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες».

Το όνομα του Χάρη Γιαννόπουλου έχει ήδη αναφερθεί σε διάφορα δημοσιεύματα ως τον επικρατέστερο παίκτη για αποχώρηση. Βέβαια, ο διεθνής φόργουορντ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και στην ΑΕΚ νιώθει πολύ καλά, ειδικά από την στιγμή που φέτος είναι σαν να έχει βρει ξανά τον... παλιό του εαυτό και αγωνιστικά είναι πιο απελευθερωμένος συγκριτικά με πέρυσι, θυμίζοντας τον παίκτη του Ρεθύμνου.

Ο 30χρονος παίκτης, πάντως, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον τριών ομάδων: του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ρεθύμνου. Όλες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει από την ΑΕΚ και περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Πάντως, η υπόθεση δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς όποια επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να αναλάβει και μέρος του συμβολαίου του (να το μοιραστεί με την ΑΕΚ δηλαδή), ενώ και ο Γιαννόπουλος δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή διατεθειμένος να φύγει από την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν και για άλλη ενίσχυση, όσο προχωρά η σεζόν, καθώς στα πλάνα τους είναι η εύρεση ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα