«Τελειώνει» ο Γκάγκιτς και τελεσίγραφο παικτών για πληρωμές στον Άρη!

«Τελειώνει» ο Γκάγκιτς και τελεσίγραφο παικτών για πληρωμές στον Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Τελειώνει» ο Γκάγκιτς και τελεσίγραφο παικτών για πληρωμές στον Άρη!

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε τρομερά δυσχερή κατάσταση καθώς πέραν του ότι δεν έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ενίσχυσή του, έλαβε και τελεσίγραφο από τους παίκτες για πληρωμές με «φόντο» τον εκτός έδρας αγώνα (16/11,15:45) με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Η κατάσταση στους «κίτρινους» είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, δεν προχώρησε στις ενέργειες στις οποίες δεσμεύτηκε να κάνει μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Εγγυήθηκε για άμεση ενίσχυση της ομάδας και η ΚΑΕ συνεχίζει να μην έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών. Διατηρεί επίσης την ποινή απαγόρευσης από τη FIBA λόγω της οφειλής στον Κάιλ Ουίλερ κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ταξιδέψει στη Λήμνο με το υπάρχον (;) ρόστερ. Κι αυτό φυσικά αιωρείται!

Ο Τζόρτζε Γκάγκιτς πιέζει για να φύγει από τον Άρη, το ξεκαθάρισε και ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας. Ήδη συμφώνησε με την Ιγκοκέα και θέλει να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό από τη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» είχαν τη διάθεση να τον κρατήσουν αλλά δεν μπορούν να καταβάλλουν το ποσό των εννιά χιλιάδων ευρώ που του οφείλονται. Πρότειναν να δώσουν το 1/3 του ποσού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς του αθλητή. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη με το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του να μοιάζει αναπόφευκτο καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει… αμανάτι ένα συμβόλαιο 55.000 ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του Σέρβου σέντερ στον αγώνα της Λήμνου είναι από ελάχιστες έως μηδενικές.

Δεν αποκλείεται όμως, αυτή να μην είναι η μοναδική «απουσία». Ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Τζέιλεν Μόρις έστειλε τελεσίγραφο στην ΚΑΕ και απαιτεί την άμεση πληρωμή τόσο της προμήθειάς του όσο και των χρημάτων που οφείλονται στον Αμερικανό. Πρόκειται για ένα ποσό άνω των 10-12 χιλιάδων δολαρίων και στην περίπτωση που δεν καταβληθεί, ο Μόρις είναι αποφασισμένος να κάνει χρήση του δικαιώματός του έως και αποχώρησης από την ομάδα! Την ίδια πίεση ασκεί και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Είναι προφανέστατη η αδυναμία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ενώ οι υποστηρικτικές ενέργειες που έγιναν από ΑΣ και ΠΑΕ δεν είναι αρκετές να λύσουν προβλήματα, παρά να καλύψουν (προσωρινά) κάποιες τρύπες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα