Ο Γκάγκιτς μπορεί να φέρει τον… Αϊζάια Όστιν (vid)

Ο Γκάγκιτς μπορεί να φέρει τον… Αϊζάια Όστιν (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Γκάγκιτς μπορεί να φέρει τον… Αϊζάια Όστιν (vid)

bet365

Εφόσον αποδεσμευτεί ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη και μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι ο Αϊζάια Όστιν.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League και νέα ειδικά στοιχήματα. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον Άρη ήδη συζήτησαν την περίπτωση του 26χρονου Αμερικανού σέντερ/φόργουορντ, γνωρίζουν επίσης τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσής του.

Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος στα κολεγιακά χρόνια του στο Μπέιλορ είχε χαρακτηριστεί ταλέντο, σταμάτησε στη διετία την πανεπιστημιακή καριέρα του έχοντας στη δεύτερη χρονιά 11.2 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά παραμονές του ντραφτ υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς με συνέπεια να χάσει κάθε πιθανότητα επιλογής.

Ως εκ τούτου, έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώτος σταθμός του ήταν η Μπέογκραντ και την πρώτη σεζόν του είχε 8.6 πόντους ανά αγώνα. Ακολούθησε μια σεζόν στον Λίβανο για να ακολουθήσει η περσινή χρονιά στην Κίνα όπου είχε 16.7 πόντους και 8.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το χαρακτηριστικό του Όστιν είναι ότι παίζει κι εκτός ρακέτας, είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού του το οποίο καλλιέργησε στη θητεία του στην Κίνα έχοντας 30% στο μακρινό σουτ.

Βέβαια, η προϋπόθεση για να αποκτήσει ο Αρης την δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφής είναι α) η αποδέσμευση του Γκάγκιτς, β) η εξασφάλιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας και γ) να άρει το ban στη FIBA διακανονίζοντας την οφειλή στον Κάιλ Ουίβερ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα