Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για την ΚΑΕ και η ικανοποίηση του ΑΣ

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για την ΚΑΕ και η ικανοποίηση του ΑΣ

Gazzetta team
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για την ΚΑΕ και η ικανοποίηση του ΑΣ

bet365

Το τμήμα μπάσκετ του Άρη περνάει εξαιρετικά δύσκολες ώρες, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης έχουν προχωρήσει σε υποστηρικτικές δράσεις και ο Ερασιτέχνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από το επίπεδο ανταπόκρισης του κόσμου.

Είναι πασιφανές ότι η ανταπόκριση των φιλάθλων του Άρη στις δράσεις που ανακοινώθηκαν θα διαμορφώσει τις οικονομικές κινήσεις της ΚΑΕ στο άμεσο διάστημα. Είτε αυτές σχετίζονται με την πληρωμή υποχρεώσεων για την ανάκτηση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας (ούτως ώστε να δημιουργηθεί η προϋπόθεση πραγματοποίησης μεταγραφών), είτε πληρωμής της ομάδας και του προσωπικού.

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση του κόσμου καθώς έγραψε στην ανακοίνωσή του ότι… «ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τον Αυτοκράτορα να σταθεί στα πόδια του. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη κι από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες του Α.Σ., όταν αποφάσιζε αυτό το εγχείρημα προς αρωγή της ΚΑΕ. Όμως, στο τέλος της ημέρας, ουδεμία έκπληξη νιώθουμε, αφού ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε κάθε κάλεσμα που έχει γίνει για την ενίσχυση τμήματος του συλλόγου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την ανταπόκρισή τους. Η προσπάθεια για τη βοήθεια προς την ΚΑΕ σαφώς και δε σταματά εδώ. Πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και στο επόμενο διάστημα, μέχρι τις 30/11. Ο κόσμος μπορεί να συνεχίζει να συνδράμει για την ενίσχυση της ΚΑΕ στον λογαριασμό που έχει ανοίξει στη viva.gr, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό».

Θυμίζουμε ότι ο λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κόσμος να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση της ΚΑΕ είναι στην εξής διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/».

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης με μήνυμά της στα social media επανέλαβε τη δράση οικονομικής υποστήριξης της ΚΑΕ μέσω του αυριανού (10/11,15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε ότι από τα έσοδα των εισιτηρίων των πετάλων (θύρες 1 και 3) θα συγκεντρωθεί ποσό και θα δοθεί στην ΚΑΕ Αρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα